Skip to content

Nieuws

Wij zwemmen mee voor ALS!

Wij zwemmen mee voor ALS!

Vandaag, op Wereld ALS Dag 🧡, vragen we wereldwijd aandacht voor de zenuw- en spierziekte ALS. Als team Lievaart Slaghuis Palletgroep duiken we op 10 augustus de Lee in voor A Local Swim Westland.

Trainingen in volle gang

We zijn al hard aan het trainen op ons terrein! Ons team van fanatieke zwemmers zoekt nog de nodige donateurs. Iedere gift, groot of klein, is welkom! Doneer jouw bijdrage eenvoudig via de website van A Local Swim.

Steun ons!

Wil je ons steunen? Sponsor ons via deze link. Samen maken we een verschil!

A Local Swim Westland: Zwemmen in de Brede Lee

A Local Swim Westland is een evenement waarbij deelnemers een route van 2 kilometer zwemmen door het water van de Lee/Brede Lee, dat door de gezellige kern van De Lier loopt. Onder het motto ‘Samen sterker tegen ALS’ laten deelnemers zich sponsoren om geld in te zamelen voor vier belangrijke pijlers:

  • Wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS
  • Wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van ALS
  • Projecten en initiatieven gericht op de verbetering van de kwaliteit van zorg voor ALS-patiënten
  • Projecten en initiatieven gericht op de verbetering van de kwaliteit van leven van ALS-patiënten

Dit is ALS

ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is een van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. ALS leidt tot progressieve zwakte van de spieren in armen, benen, gelaat en romp. Zwakte van de ademhalingsspieren is vaak de oorzaak van overlijden. Er bestaat geen behandeling of medicijn, waardoor de gemiddelde levensverwachting van een ALS-patiënt slechts drie jaar is.

Meer betekenen voor ALS in het Westland

Sinds 2009 organiseert de Stichting ALS Westland diverse lokale activiteiten om patiënten en hun naasten te steunen door geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak van deze ziekte. Ook ontvangt het ALS-team in het Westland diverse giften van bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.alswestland.nl.

Doneer en doe mee!

Ga jij samen met ons de strijd aan tegen deze zenuw-spierziekte? Ga dan nu naar de website en doneer. Je bepaalt zelf welk bedrag je schenkt, iedere euro telt mee! Tot ziens langs de Brede Lee op 10 augustus 2024 om ons team aan te moedigen.

Meer nieuws

Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de…

Lees meer
Back To Top