skip to Main Content

Nieuws

Vacature: Vrachtwagenchauffeur CE

Ons team van vrachtwagenchauffeurs in Hoek van Holland zoekt versterking. Dit team bestaat in totaal uit 5 mensen. De chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van onze producten naar klanten in diverse provincies van Nederland. Alle klanten hebben een eigen bestellingspatroon, waardoor iedere dag anders ingevuld wordt. Zo kan het voorkomen dat je de ene dag een verre rit hebt en de andere dag meerdere ritten in de buurt. Een ding is zeker, je bent iedere dag weer rond etenstijd thuis.

Als vrachtwagen chauffeurs ben je hét visitekaartje van Lievaart – Slaghuis. Je komt bij al onze klanten en hoort vaak als eerste wat er speelt op de werkvloer m.b.t. behoefte en kwaliteit van onze producten. Hierdoor ben je een belangrijke schakel tussen onze operationele afdeling en de klant. Deze informatie is voor ons cruciaal! Om die reden is het erg fijn wanneer jij, als chauffeur, die informatie doorspeelt naar je collega’s zodat we optimale service kunnen bieden aan onze klanten.

Over het algemeen zorgen de collega’s op het terrein voor het laden en lossen van de trailers, waardoor de vrachtwagen chauffeurs efficiënt kunnen werken en snel weer de weg op kunnen. Toch kan het -in tijden van drukte- voorkomen dat hulp nodig is van de chauffeurs om bij te springen. Daarom is het fijn als je daarin flexibel bent.

Functie eisen:

  • Je bent in het bezit van een digitale chauffeurspas, rijbewijs CE en een chauffeursdiploma
  • Je bent fulltime inzetbaar
  • Ervaring als chauffeur is een pre
  • Je bent verantwoordelijk en zelfstandig in je werk
  • Continu verbeteren vind je belangrijk. Jouw initiatief en mening horen we graag.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris + uitbetaalde overuren
  • 25 vakantiedagen
  • Werken in een enthousiast en jong team
  • Jong wagenpark (‘eigen’ vrachtwagen voor iedere chauffeur)

 

Solliciteer direct!

Ben jij de chauffeur (man/vrouw) die wij zoeken en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar Kim Slaghuis via k.slaghuis@lspalletgroep.nl

Wie zijn wij?

Lievaart – Slaghuis Palletgroep is een professioneel palletbedrijf met twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten. Wij zijn al 40 jaar sterk op het gebied van inkoop, productie, recyclen en verkoop van gebruikte en nieuwe pallets, kisten en palletaccessoires. Daarnaast is Pallet-Pooling een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij denken actief met onze klanten mee en ontzorgen hen in het logistiekeproces. Deze klus klaren we in totaal met minimaal 40 vaste mensen en 20 uitzendkrachten.

Meer nieuws

Peet Noordam

Heftruckchauffeur Peet

Al ruim 16 jaar is Peet een vaste kracht bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep. Maak kennis met heftruckchauffeur Peet.
Lees meer
Kees 48 Jaar In Dienst

Kees. Verkopen met een grote glimlach

Verkopen met een grote glimlach, dat is waar ‘onze’ duizendpoot Kees voor staat. Een terugblik op Kees zijn carrière bij LSP.
Lees meer
Vacature Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top