skip to Main Content

Nieuws

Vacature: Meewerkend Voorman Productieloods

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven voorman om ons team binnen de productieloods te leiden. Het team van productiemedewerkers bestaat in Hoek van Holland uit 6 personen en zijn multi-inzetbaar.

Met je teamgenoten maak je diverse maten kisten en pallets en maken jullie onze klanten blij en tevreden. Jij houdt voorraden bij van materialen en zorgt dat de orders op tijd klaar staan. Met jouw eigen stijl van leidinggeven zorg je voor werkplezier en een efficiënte productie. Hierin krijg je uiteraard hulp van het management, zodat je in je rol kan groeien.

Naast technisch inzicht behoort inspirerend en helder communiceren tot je vaardigheden. Jij bent namelijk de schakel tussen de werkvloer en het management. De komende jaren staan verbeteringen en innovatie hoog in het vaandel. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die mee denkt en de productieloods samen met ons naar een volgend niveau wilt tillen.

Functie-eisen:

  • Je bent flexibel en kan snel schakelen
  • Je bent in staat in teamverband te werken en deze aan te sturen
  • Je hebt MBO denkniveau
  • Je hebt kennis van houtsoorten óf je vindt het leuk hier meer over te leren

Arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast contract
  • Heb je overzicht en kan je initiatief nemen? Dan zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Werken in een gezellig en enthousiast team.

Wie zijn wij?

Lievaart & Slaghuis is een professioneel palletbedrijf met twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten. Wij zijn toonaangevend in Nederland en willen de komende jaren onze dienstverlening verder uitbreiden. Al 40 jaar zijn wij sterk op het gebied van inkoop, productie, recyclen en verkoop van gebruikte en nieuwe pallets, kisten en palletaccessoires. Lievaart & Slaghuis is een familiebedrijf, waar het familiegevoel nog erg voelbaar is. Een platte structuur, waarin veel samengewerkt wordt door een jong en enthousiast team, waarin ruimte is voor persoonlijke groei.

Ben jij die bikkel (man/vrouw) die wij zoeken en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar Kim Slaghuis via k.slaghuis@lspalletgroep.nl

Houtsnippers voor biomassa
Houtsnippers Voor Biomassa

Meer nieuws

Peet Noordam

Heftruckchauffeur Peet

Al ruim 16 jaar is Peet een vaste kracht bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep. Maak kennis met heftruckchauffeur Peet.
Lees meer
Kees 48 Jaar In Dienst

Kees. Verkopen met een grote glimlach

Verkopen met een grote glimlach, dat is waar ‘onze’ duizendpoot Kees voor staat. Een terugblik op Kees zijn carrière bij LSP.
Lees meer
Vacature Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top