skip to Main Content

Nieuws

Vacature: Meewerkend productieleider

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven productieleider. Ons team van productiemedewerkers bestaat in Hoek van Holland uit 6 personen en zijn multi-inzetbaar. Voor onze klanten maken we diverse maten kisten en pallets en hier verricht jij samen met je teamgenoten de werkzaamheden voor. Jij houdt voorraden bij van materialen, zorgt dat de orders op tijd klaar staan en stuurt hierbij het team aan. Met elkaar zorg je ervoor dat de werkzaamheden efficiënt verlopen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je start de dag om 07:00 of 08:00 (seizoensgebonden). Na aankomst bekijk je de lijst met orders en bepaal je welke werkzaamheden er verricht moeten worden en wie van het team dit gaat uitvoeren.  Op de dag zelf kunnen er aanvullingen plaatsvinden, het is dus belangrijk dat je snel kan schakelen. Je hebt gedurende de dag veel contact met de verkoop afdeling, omdat er bij veel orders specifieke eisen gesteld worden. Uiteraard hou je de planning voor de komende dagen in de gaten, omdat sommige orders veel werk vereisen. Einde van de werkdag beoordeel je of alles goed verlopen is en wat de planning is voor de dag erna. Je rapporteert direct aan het management.

Functie-eisen:

  • Je bent flexibel en kan snel schakelen
  • Je bent in staat in teamverband te werken en deze aan te sturen
  • Je hebt MBO denkniveau
  • Je hebt kennis van houtsoorten óf bent bereid hier meer over te leren.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast contract
  • Heb je overzicht en kan je initiatief nemen? Dan zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Werken in een gezellig en enthousiast team.

Wie zijn wij?

Lievaart & Slaghuis Palletgroep is een professioneel palletbedrijf met twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten. Wij zijn al bijna 40 jaar sterk op het gebied van inkoop, productie, recyclen en verkoop van gebruikte en nieuwe pallets, kisten en palletaccessoires. We verzorgen Heat Treatment behandelingen voor pallets die buiten de EU vervoerd worden. Daarnaast is Pallet Pooling een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Innovatie hebben we hoog in het vaandel staan. Met onze geavanceerde sorteerlijnen werken we zeer efficiënt en brengen we de kwaliteit naar een hoog niveau. Wij denken actief met onze klanten mee en ontzorgen hen in het logistieke proces.

Ben jij die bikkel (man/vrouw) die wij zoeken en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar Kim Slaghuis via k.slaghuis@lspalletgroep.nl

Houtsnippers Voor Biomassa
Houtsnippers Voor Biomassa

Meer nieuws

Lievaart Europallets

Europallets bij Lievaart & Slaghuis

EPAL Europallets worden het meest gebruikt in Europa. Ook bij Lievaart & Slaghuis is de EPAL Europallet een belangrijk onderdeel binnen het assortiment.
Lees meer

Onze productieafdeling zorgt dat al het hout wordt herbruikt

Al bijna 40 jaar zorgt Lievaart & Slaghuis voor een snelle levering van alle soorten nieuwe en gebruikte pallets. Of het nu gaat om standaard pallets of speciaal op maat gemaakte pallets.
Lees meer
Vacature Heftruckchauffeur

Vacature: Heftruckchauffeur

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven heftruckchauffeur. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top