skip to Main Content

Nieuws

Vacature: Heftruckchauffeur

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven heftruckchauffeur. Ons team van heftruckchauffeurs bestaat in Hoek van Holland uit 12 personen en zijn multi-inzetbaar. Binnen ons bedrijf werken de teams van verschillende afdelingen samen zoals: laden/lossen, sorteren /repareren en productie/HT. Op dit moment zijn we op zoek naar versterking binnen team ‘laden en lossen’. Samen met je teamgenoten zorg je ervoor dat de werkzaamheden efficiënt verlopen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je start de dag om 07:00 of 08:00 (seizoensgebonden). Na aankomst overleg je met je teamgenoten welke vrachtwagens geladen moeten worden. Op de dag zelf vinden aanvullingen plaats, het is dus belangrijk dat je snel kan schakelen. Je hebt gedurende de dag veel contact met de transportplanner, zodat de juiste trailers geladen worden met de juiste type pallets. Einde van de werkdag maak je samen met de planner de planning voor de volgende ochtend. Ook kan je ingezet worden bij het dock, voor het lossen van de vrachtwagens. Hierbij ben je de eerste schakel binnen de inkomende goederen en zorg je dat de pallets op de juiste plek in het bedrijf komen. Daarbij zorg je voor de toevoer van de pallets op de automatische sorteerlijn.

Functie-eisen:

  • Je bent flexibel en kan snel schakelen
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, maar ook in teamverband.
  • Je hebt een geldig heftruckcertificaat (of wilt deze graag halen)
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau

Arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast contract
  • Heb je overzicht en kan je initiatief nemen? Dan zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Gezellig en enthousiast team

Wie zijn wij?

Lievaart & Slaghuis Palletgroep is een professioneel palletbedrijf met twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten. Wij zijn al bijna 40 jaar sterk op het gebied van inkoop, productie, recyclen en verkoop van gebruikte en nieuwe pallets, kisten en palletaccessoires. We verzorgen Heat Treatment behandelingen voor pallets die buiten de EU vervoerd worden. Daarnaast is Pallet Pooling een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Innovatie hebben we hoog in het vaandel staan. Met onze geavanceerde sorteerlijnen werken we zeer efficiënt en brengen we de kwaliteit naar een hoog niveau. Wij denken actief met onze klanten mee en ontzorgen hen in het logistieke proces.

Ben jij die bikkel (man/vrouw) die wij zoeken en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar Kim Slaghuis via k.slaghuis@lspalletgroep.nl

Vacature-heftruckchauffeur.png
Vacature-heftruckchauffeur.png

Meer nieuws

Administratief medewerker Monique

Monique werkt nu al ruim 19 jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep als administratief medewerker. We vertellen je graag meer over haar werk bij Lievaart.
Lees meer
LS Palletgroep

Huttenbouw Naaldwijk 2021 in een ander jasje

Voor iedereen die gek is op de Westlandse Huttenbouw: we hebben goed nieuws! De huttenbouw is toch niet helemaal afgelast Er is namelijk een leuk alternatief bedacht om deze zomer toch creatief bezig te zijn. We vertellen je graag hoe Huttenbouw Naaldwijk 2021 er dit jaar uit komt te zien.
Lees meer

Huttenbouw Naaldwijk 2021 is afgelast

Vorig jaar heeft de jaarlijkse huttenbouw vanwege de coronacrisis helaas niet door kunnen gaan. Ook dit jaar heeft het bestuur geconcludeerd dat het evenement nog te vroeg komt. Daarom zal er ook dit jaar geen huttenbouw plaatsvinden.
Lees meer
Back To Top