Ga naar hoofdinhoud

Vacature

Vacature: Heftruckchauffeur

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven heftruckchauffeur.

Ons team van heftruckchauffeurs bestaat in Hoek van Holland uit 12 personen en zijn multi-inzetbaar. Binnen ons bedrijf werken de teams van verschillende afdelingen samen zoals: laden/lossen, sorteren /repareren en productie/HT. Op dit moment zijn we op zoek naar versterking binnen team ‘laden en lossen’. Samen met je teamgenoten zorg je ervoor dat de werkzaamheden efficiënt verlopen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je start de dag om 07:00 of 08:00 (seizoensgebonden). Na aankomst overleg je met je teamgenoten welke vrachtwagens geladen moeten worden. Op de dag zelf vinden aanvullingen plaats, het is dus belangrijk dat je snel kan schakelen. Je hebt gedurende de dag veel contact met de transportplanner, zodat de juiste trailers geladen worden met de juiste type pallets. Ook spreek je de vrachtwagen chauffeurs regelmatig, om te checken waar zij zich bevinden en hoe laat een trailer klaar moet staan. Einde van de werkdag bespreek je met de transportplanner de planning voor de volgende ochtend.

Daarnaast kan je ingezet worden bij het dock, voor het lossen van de vrachtwagens. Hierbij ben je de eerste schakel binnen de inkomende goederen en zorg je dat de pallets op de juiste plek in het bedrijf komen. Daarbij zorg je voor de toevoer van de pallets op de automatische sorteerlijn.

Functie-eisen

  • Je bent flexibel en kan snel schakelen
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, maar ook in teamverband
  • Je hebt een geldig heftruckcertificaat (of wilt deze graag halen)
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau

Arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast contract
  • Heb je overzicht en kan je initiatief nemen? Dan zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Gezellig en enthousiast team!

Solliciteer direct!

Ben jij de heftruckchauffeur (man/vrouw) die wij zoeken en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar Kim Slaghuis via k.slaghuis@lspalletgroep.nl

Wie zijn wij?

Lievaart – Slaghuis Palletgroep is een professioneel palletbedrijf met twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten. Wij zijn al 40 jaar sterk op het gebied van inkoop, productie, recyclen en verkoop van gebruikte en nieuwe pallets, kisten en palletaccessoires. Daarnaast is Pallet-Pooling een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij denken actief met onze klanten mee en verlenen service voor het logistiekeproces.

Vacature heftruckchauffeur
Vacature Heftruckchauffeur

Meer vacatures

Vacature: Technische dienst m/v

Geef jij graag zelf invulling aan je werkdag en ben je in staat snel van A naar B te schakelen?
Lees meer
Vacature Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top