skip to Main Content

Nieuws

Vacature: Heftruckchauffeur

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven heftruckchauffeur. Ons team van heftruckchauffeurs bestaat in Hoek van Holland uit 12 personen en zijn multi-inzetbaar. Binnen ons bedrijf werken de teams van verschillende afdelingen samen zoals: laden/lossen, sorteren /repareren en productie/HT. Op dit moment zijn we op zoek naar versterking binnen team ‘laden en lossen’. Samen met je teamgenoten zorg je ervoor dat de werkzaamheden efficiënt verlopen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je start de dag om 07:00 of 08:00 (seizoensgebonden). Na aankomst overleg je met je teamgenoten welke vrachtwagens geladen moeten worden. Op de dag zelf vinden aanvullingen plaats, het is dus belangrijk dat je snel kan schakelen. Je hebt gedurende de dag veel contact met de transportplanner, zodat de juiste trailers geladen worden met de juiste type pallets. Einde van de werkdag maak je samen met de planner de planning voor de volgende ochtend. Ook kan je ingezet worden bij het dock, voor het lossen van de vrachtwagens. Hierbij ben je de eerste schakel binnen de inkomende goederen en zorg je dat de pallets op de juiste plek in het bedrijf komen. Daarbij zorg je voor de toevoer van de pallets op de automatische sorteerlijn.

Functie-eisen:

  • Je bent flexibel en kan snel schakelen
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, maar ook in teamverband.
  • Je hebt een geldig heftruckcertificaat (of wilt deze graag halen)
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau

Arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast contract
  • Heb je overzicht en kan je initiatief nemen? Dan zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Gezellig en enthousiast team

Wie zijn wij?

Lievaart & Slaghuis Palletgroep is een professioneel palletbedrijf met twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten. Wij zijn al bijna 40 jaar sterk op het gebied van inkoop, productie, recyclen en verkoop van gebruikte en nieuwe pallets, kisten en palletaccessoires. We verzorgen Heat Treatment behandelingen voor pallets die buiten de EU vervoerd worden. Daarnaast is Pallet Pooling een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Innovatie hebben we hoog in het vaandel staan. Met onze geavanceerde sorteerlijnen werken we zeer efficiënt en brengen we de kwaliteit naar een hoog niveau. Wij denken actief met onze klanten mee en ontzorgen hen in het logistieke proces.

Ben jij die bikkel (man/vrouw) die wij zoeken en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar Kim Slaghuis via k.slaghuis@lspalletgroep.nl

Vacature Heftruckchauffeur
Vacature Heftruckchauffeur

Meer nieuws

Lievaart Europallets

Europallets bij Lievaart & Slaghuis

EPAL Europallets worden het meest gebruikt in Europa. Ook bij Lievaart & Slaghuis is de EPAL Europallet een belangrijk onderdeel binnen het assortiment.
Lees meer

Onze productieafdeling zorgt dat al het hout wordt herbruikt

Al bijna 40 jaar zorgt Lievaart & Slaghuis voor een snelle levering van alle soorten nieuwe en gebruikte pallets. Of het nu gaat om standaard pallets of speciaal op maat gemaakte pallets.
Lees meer

Stef, de schakel van Lievaart & Slaghuis Palletgroep locatie Hoek van Holland

Stef is op 14-jarige leeftijd op locatie Hoek van Holland komen werken. Nu, 11 jaar later, werkt hij nog steeds voor Lievaart & Slaghuis.
Lees meer
Back To Top