Skip to content

Nieuws

Stef, de schakel van Lievaart & Slaghuis Palletgroep locatie Hoek van Holland

Stef is op 14-jarige leeftijd op locatie Hoek van Holland komen werken. Nu, 11 jaar later, werkt hij nog steeds voor Lievaart & Slaghuis (LSP). Ieder dag komt hij met de fiets naar werk. Weer of geen weer. Daarnaast houdt hij erg van sport en is een gezelligheidsdier. In het weekend gaat hij graag een stukje wielrennen om mooie plekjes te ontdekken of gaat hij het terras op met zijn vrienden.

Wat is jouw functie bij Lievaart & Slaghuis?

“Op locatie Hoek van Holland zorg ik ervoor dat alles op rolletje loopt. Ik ben als het ware de schakel tussen het kantoor en de werkvloer. Ik probeer er zoveel mogelijk voor te zorgen dat het terrein er netjes bij staat zodat iedereen buiten zijn of haar werk goed kan uitvoeren. Verder ben ik voor iedereen bereikbaar die vragen heeft, zowel over welke pallets waar staan, welke pallets er geladen moeten worden, waar welke uitzendkrachten nodig zijn en ga zo maar door. Ook probeer ik iedereen te geven wat zij nodig hebben. Ook ben ik aanwezig bij de verkoopvergadering waar ik probeer mijn bevindingen buiten om te zetten in vragen of opmerkingen die door de commerciële afdeling weer gebruikt kunnen worden bij het in- of verkopen van bepaalde pallets.”

Waarom heb je (ooit) gekozen om bij Lievaart & Slaghuis te gaan werken?

“Vroeger heb ik twee of drie andere vakantiebaantjes gehad voordat ik bij LSP begon. Bijna ieder kind uit een Westlands gezin heeft wel in zijn/haar schoolvakantie in een kas gewerkt en dat deed ik ook. Maar ik vond het maar niks om de hele dag in de hitte te staan tussen de tomatenplanten. Toen ik 14 jaar oud was kwam er een mooie mogelijkheid om op zaterdag wat centjes te kunnen verdienen bij LSP. Ik begon samen met Carlo, een goede vriend van mij, in Hoek van Holland met het wassen van de vrachtwagens en het opruimen van het terrein. Ook in de schoolvakanties gingen we samen aan het werk. We sorteerden pallets met de hand en hielpen met andere klusjes. We begonnen steeds meer met de heftruck te doen en leerden steeds beter de palletsoorten te herkennen. Nu 11 jaar later werken we er beiden in vaste dienst.”

Hoe vind je het werken bij LSP?

“Elke dag stap ik op mijn fiets en ga ik met plezier naar mijn werk. Dat moet ook zo zijn vind ik, anders kan je beter wat anders zoeken. Ik probeer ervoor te zorgen dat de werksfeer zo goed mogelijk is zodat iedereen plezier in zijn of haar werk ervaart. Op dit moment hebben we een goed en gezellig team bij LSP. Ik kan het goed vinden met mijn collega’s, zowel buiten op de werkvloer als op kantoor. Daarnaast vind ik het fijn dat LSP een platte organisatie is waar je met iedereen zo een praatje kan maken.“

Waar kunnen klanten of collega’s jou aan herkennen?

“Ik kan met iedereen goed opschieten, heb een open karakter en praat graag met anderen. Mensen herkennen mij denk ik vooral aan mijn positieve instelling. Ik ben zelden chagrijnig en probeer overal altijd het positieve in te zien. Daarom is mijn motto ook: na regen komt zonneschijn. Hoe slecht het ook gaat, er zullen altijd betere tijden komen. Dus blijf positief!”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis?

Naast Stef werken ongeveer 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties, Hoek van Holland en Standdaarbuiten, aan het verwerken, repareren en verkopen van pallets en andere producten.

Benieuwd naar het team van Lievaart & Slaghuis? Of wil je hier deel van uitmaken? Bekijk dan onze vacatures of maak ook kennis met:

Meer nieuws

Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de…

Lees meer
Back To Top