skip to Main Content

Nieuws

Snelle samenwerking voor uitbreiding van honderden terrassen van pallets in Rotterdam en Hoek van Holland

Gemeente Rotterdam zocht een snelle en veilige manier voor uitbreiding van honderden terrassen en benaderde Palletbedrijf Lievaart-Slaghuis uit deelgemeente Hoek van Holland om met hen mee te denken. Een bijzondere opdracht waar zij graag aan mee wilden werken.

Van 1 juni tot 1 november mogen de horecaondernemers in Rotterdam een groter terras voeren dan normaal. Zo kunnen zij op een veilige manier buiten meer klanten ontvangen. Alle ondernemers mogen daarnaast vlonders neerleggen op de parkeervakken voor hun pand. De ondernemer kan zelf zo’n vlonder maken of kopen, of gebruik maken van de gratis, circulair geproduceerde vlonders van de Gemeente Rotterdam. Deze vlonders zijn gemaakt van gerecycled hout, afkomstig van wat bewoners hebben ingeleverd bij de Milieuparken en van het ontmantelde coronacrisiscentrum in Ahoy. Voor de ondergrond is gebruik gemaakt van pallets, die deels zijn ingezameld op de Milieuparken en deels zijn geleverd door Lievaart-Slaghuis. Houten pallets zijn sterk en flexibel, ze zijn te repareren en vele malen te hergebruiken.

De uitvoering is in handen van Trefzeker partyverzorging en verhuurservice in samenwerking met een aantal Rotterdamse bedrijven en ondernemers uit de regio. Het bedrijf is een professional op het gebied van feesten en evenementen en in staat om in korte tijd iets groots neer te zetten. Het was snel schakelen voor beide bedrijven, de klus moest vanaf 27 mei in een paar dagen geklaard worden. Inmiddels liggen er al bijna 200 terrassen en kunnen de Rotterdammers en Hoekenezen weer genieten van een heerlijk koud drankje op het terras. De vlonders mogen tot 1 november blijven liggen. Daarna worden ze weer opgehaald en hergebruikt voor volgende jaren.

Meer nieuws

Sales Manager Thom: Brexit is heel actueel

Wij stellen u graag voor aan Thom Olsthoorn. Deze sportieve medewerker is gek op een potje voetbal en bindt maar wat graag zijn snowboard onder om van de pistes te kunnen scheuren.
Lees meer
Brexit-pallets-hitte-behandeling-david-van-dam

Een week Brexit-ervaring van Nederlandse ondernemers: ‘Het is behoorlijk verwarrend’

In NRC collega Thom Olsthoorn: ‘We hopen dat de groei komende tijd doorzet’
Lees meer
Openingstijden

Openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn wij gewoon bereikbaar voor bestellingen en verkoop van pallets. Ook in verband met de komende Brexit…

Lees meer
Back To Top