Skip to content

Nieuws

Sales Manager Thom: Brexit is heel actueel

Wij stellen u graag voor aan Thom Olsthoorn. Deze sportieve medewerker is gek op een potje voetbal en bindt maar wat graag zijn snowboard onder om van de pistes te kunnen scheuren. Daarnaast is Thom ook te paaien voor een gezellige avond met vrienden onder het genot van een hapje én een (speciaal) biertje. Meer weten over Thom en zijn werk rondom de Brexit? Lees dan snel verder.

Wat doe je momenteel bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Ik ben hier zes jaar geleden begonnen als ondersteuning op de verkoopafdeling, maar ondertussen doorgegroeid naar de functie van Sales Manager. Bij mij is geen dag hetzelfde. Dat is ook niks voor mij. Mijn dagen bestaan uit het beantwoorden van mails, telefoneren, saldo’s bijhouden in onze palletpool, calculeren van nieuwe pallets en vergaderen met het verkoop- en/of managementteam. Daarnaast ga ik ook vaak op locatiebezoek bij zowel bestaande als nieuwe klanten, houd ik mij bezig met IT-werkzaamheden en verwerk ik cijfers, zodat ik het bedrijf kan sturen op data.”

Hoe ben jij bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep terecht gekomen?

“Ik ben geboren en getogen in het Westland, dus ik was ook op zoek naar werk in het Westland. Ik was nog niet klaar met school, maar Charles, onze directeur, hoorde via mijn vader dat ik in de afrondende fase zat. Na het behalen van mijn diploma kon ik gelijk instromen bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Zoals ik al zei ben ik begonnen ter ondersteuning van de verkoopafdeling en heb ik mijzelf in zes jaar tijd omhooggewerkt naar de functie van Sales Manager.”

Wat vind je zo leuk aan werken bij LS Palletgroep?

“LS Palletgroep heeft een jong team, zowel op kantoor als op de werkvloer. Wij hebben een internationale groep van harde werkers, die het ook nog eens goed met elkaar kunnen vinden. Of je nu verkoper bent, op de vrachtwagen zit of pallets timmert…iedereen wordt gelijkwaardig behandeld. Dat spreekt mij het meeste aan!”

Kan je iets vertellen over actuele onderwerpen waar je mee bezig bent?

“De Brexit is een heel actueel punt momenteel. Deze is net effectief ingegaan. Dat betekent voor veel bedrijven veel extra administratieve rompslomp. Daarnaast betekent het ook dat de pallets waar hun producten op vervoerd worden, moeten voldoen aan de regelgeving van ISPM 15. Het is mijn taak om onze klanten te wijzen op deze regelgeving.

Wij hebben een eigen hitte behandelingskamer, waarbij wij maximaal 1.100 pallets tegelijk kunnen verhitten naar minimaal 56 graden voor minimaal 30 minuten. Dan is al het ongedierte, parasieten en andere schadelijke beestjes, vernietigd en kunnen de pallets zonder problemen geëxporteerd worden buiten de EU. De aanvragen en opdrachten naar HT behandelde pallets hebben sinds eind november een vlucht genomen.”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Wij werken dagelijks met 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten. Elke dag zijn wij via e-mail bereikbaar via info@lspalletgroep.nl of telefonisch via: 0174 613005

Kennismaken met meer echte Lievaart & Slaghuis Palletgroep medewerkers? Lees het interview met Raymon en Andre.

Thom Olsthoorn
Thom Olsthoorn

Meer nieuws

Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de…

Lees meer
Back To Top