Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Richard Kok viert 12,5 jaar jubileum

Vandaag, 15 Februari, is het 12,5 jaar geleden dat ‘onze’ Richard Kok bij Lievaart & Slaghuis is begonnen. Na 13 jaar in Amstelveen gewerkt te hebben, vond hij het welletjes en wilde hij dichter bij huis werken. Een gesprek volgde, waarbij direct een goede klik was en Richard werd aangenomen.

Na het behalen van zijn trailerrijbewijs begon Richard met het rijden naar klanten ‘rondom de kerk’. Dit ging goed, waardoor zijn werkgebied uitgebreid werd door heel Nederland. De diversiteit van het rijden door heel Nederland, maar daarentegen werken bij een echt Westlands bedrijf, maakt het werk voor Richard zo leuk.

Vrolijke collega als visitekaartje voor het bedrijf

Richard 12,5 jaar LS PalletgroepIn al die jaren heeft hij zich ontpopt tot een waardige chauffeur en een super fijne collega om bij het team te hebben. Richard is namelijk nooit chagrijnig, want dat vindt hij echt zonde van de tijd. Dat merken de collega’s van de pallethandel natuurlijk ook. Waar hij ook komt en met wie hij ook een praatje maakt, Richard is vrolijk en geïnteresseerd! Dit wordt ook door onze klanten zo ervaren, dus voor het ons is hij echt een visitekaartje.

Hetgeen wat Richard prettig vindt aan het werken bij Lievaart & Slaghuis is o.a. de goede sfeer met de collega’s onderling en de afwisseling van het werk. Klantcontact, document afhandeling, laden en lossen hoort er allemaal bij. Richard: ‘LSP is een echt Westlands bedrijf, waar je alle kanten op kan als je maar wilt!’ Hij werkt vanuit de locatie Hoek van Holland, maar is ook regelmatig in Standdaarbuiten te vinden voor het laden of lossen van pallets.

Inzetten voor ALS

Alhoewel Richard niet vies is van hard werken, is hij ook erg gesteld op zijn vrije tijd die hij graag besteedt met zijn vrouw en kind. Richard zet zich graag in voor anderen en dat blijkt ook uit zijn deelname aan de ALS Swim in De Lier (onderdeel van ALS Westland). Een evenement wat Lievaart & Slaghuis sponsort en waar Richard hard voor getraind heeft. Daarnaast is hij vaak te vinden op de plaatselijke voetbal vereniging voor het trainen en leiden van een jeugd team. Dit doet hij met heel veel plezier. Uiteraard weet hij ook de kantine goed te vinden voor een drankje en gezelligheid.

Kortom, Richard is een goedlachse, enthousiaste en fijne collega om bij het LSP team te hebben. Op naar de 25 jaar!

Meer nieuws

Schaarste In De Houtmarkt

Schaarste in de markt

De afgelopen maanden is de houtmarkt flink in beweging. Begin dit jaar hadden we een stabilisatie van de houtprijzen verwacht,…

Lees meer
Klanten Ontzorgen Palletpool

Klanten van A tot Z verzorgen in de palletpool

LSP Service is een van de bedrijven binnen Lievaart & Slaghuis die klanten ontzorgt van A tot Z door middel…

Lees meer
LS Palletgroep

De nieuwe directie aan het woord

Carlo Slaghuis en Leo van den Bos zijn nu ruim een half jaar onderdeel van onze directie. Maak kennis met…

Lees meer
Back To Top