skip to Main Content

Nieuws

Partner van Beukenrode

Wij zijn trotse partner van Beukenrode en steunen daarbij deze hopice voor meerdere jaren. Zo kunnen zij het werk voortzetten in de hospice in Naaldwijk, bij de mensen thuis (palliatieve thuiszorg) en bouwen zij aan een tweede hospice in ‘s Gravenzande. Wij hebben ons ‘Beukenrode bordje’ op gepaste afstand in ontvangst genomen en geven dit een mooie plek in ons kantoor.

Beukenrode hét loket voor palliatieve zorg.

Beukenrode is er voor mensen in de laatste levensfase, die thuis of in ons hospice willen sterven. De opgeleide en gemotiveerde vrijwilligers van Beukenrode geven tijd, aandacht en ondersteuning aan de ernstig zieke en zijn of haar familie. Meer weten, bezoek beukenrode.org.

Meer nieuws

Houten Pallets

In Trouw: “Door de brexit moeten houten pallets straks eerst door de sauna”

Mooi artikel in Trouw over 'de controle op houten pallets'. Vanaf 1 januari mogen alleen houten pallets met een keurmerk…

Lees meer
LSP Medewerker Andre: Vrachtwagenchauffeur

LSP medewerker Andre: vrachtwagenchauffeur

Maak kennis met Andre de Wilde. Hij is al zes jaar vrachtwagenchauffeur bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Andre woont in…

Lees meer
Hittebehandeling Pallets

Altijd ISPM 15 pallets voor export beschikbaar

Lievaart & Slaghuis zorgt voor de juiste ISPM 15 behandeling, zodat uw leveringen gegarandeerd de hele wereld over kunnen.
Lees meer
Back To Top