Skip to content

Pallets kopen

Pallets inkopen bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep

Wilt u pallets inkopen? Ontdek de pallets van Lievaart – Slaghuis Palletgroep. We bieden een ruim assortiment met nieuwe pallets, gebruikte pallets, houten pallets, kunststof pallets. Onze pallets zijn in allerlei pallet afmetingen beschikbaar. Staat uw gewenste afmeting er niet tussen? Wij maken graag speciale maten pallets op maat!

Ontdek hier ons ruime assortiment!
Pallets kopen

Palletranden nodig? Wij hebben palletranden in verschillende afmetingen beschikbaar.

Bekijk onze palletranden!

Wij zijn sterk in deze pallets:

Gebruikte pallets

Nieuwe pallets

Meer palletproducten

Hoe kan ik pallets kopen?

Pallets inkopen kan bij Lievaart – Slaghuis Palletgroep op verschillende manieren. U kunt ons bellen of mailen om een bestelling te plaatsen. Voor vaste klanten is er een online portal waar zij kunnen bestellen. Doet u een aanvraag via het portal, dan komt deze bij onze verkoopafdeling terecht. De verkoopafdeling zal de geschikte pallet met de bijbehorende prijs aangeven. U kunt hier als klant akkoord opgeven en dan kan er over gegaan worden op een order. Heeft u vragen over uw pallet inkoop? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en beantwoorden uw vragen.

Pallets inkopen

Locaties

Nieuw Oranjekanaal 89
3151XL Hoek van Holland
0174 613005
info@lspalletgroep.nl

Molendijk 6
4758SB Standdaarbuiten
0174 613005
info@lspalletgroep.nl

Vragen of contact?

Neem gerust contact met ons op voor vragen of eventuele opmerkingen. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Lievaart - Slaghuis Palletgroep

Wij werken met ongeveer 40 medewerkers vol passie om klanten te voorzien in hun palletbehoeften. Een goede klantenservice en hoogwaardige kwaliteit is waar wij naar streven en we proberen dit zo duurzaam mogelijk te doen. Wij besteden veel aandacht aan duurzaamheid. We hebben de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in machines, waardoor wij in onze productie- en reparatielijnen efficiënt werken en snel kunnen leveren. Lievaart – Slaghuis Palletgroep is een betrouwbare partner die u graag ondersteunt en ontzorgt in het proces van pallets kopen.

Back To Top