Skip to content

Pallets inleveren

Pallets inleveren bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep

Heeft u teveel pallets op voorraad en wilt u deze pallets inleveren? Bij Lievaart – Slaghuis Palletgroep is het mogelijk om deze pallets op verschillende manieren in te leveren. U kunt bij ons een europallet inleveren, maar natuurlijk ook andere soorten pallets, zoals de blokpallet. De meeste pallets zijn geld waard, dus mocht u deze pallets inleveren dan staat er vaak* een marktwaarde tegenover. Wanneer u pallets inlevert die beschadigt zijn, zullen ze worden meegenomen in het reparatieproces. Vervolgens kunnen ze worden meegenomen in de voorraad en zijn ze klaar voor de volgende palletroulatie.

*alleen bij gangbare maten.

Pallets inleveren

Locaties

Nieuw Oranjekanaal 89
3151XL Hoek van Holland
0174 613005
info@lspalletgroep.nl

Molendijk 6
4758SB Standdaarbuiten
0174 613005
info@lspalletgroep.nl

Vragen of contact?

Op onze website kunt u alle informatie vinden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel direct naar 0174 613005.

Wat zijn onze openingstijden?

Maandag                                        07:00 – 17:00
Dinsdag                                          07:00 – 17:00
Woensdag                                      07:00 – 17:00
Donderdag                                     07:00 – 17:00
Vrijdag                                            07:00 – 16:30
Zaterdag                                         Gesloten
Zondag                                           Gesloten

Hittebehandelingen

Ook voor heat treatment (hitte behandelingen) gaat u naar LS Palletgroep. Wij zijn ISPM 15 gecertificeerd. Voor export naar diverse landen is een HT behandeling een absolute voorwaarde.

Alles over onze hittebehandelingen

Palletpooling voor bedrijven

Veel bedrijven in en rondom Rotterdam maken gebruik van ons poolingsysteem. Dit is zo ingericht dat het u volledig ontzorgt voor wat betreft de levering aan, en retourlevering van, pallets aan een (groot) klantenbestand.

Alles over onze palletpooling

Europallets inleveren

Benieuwd naar de mogelijkheden van een europallet inleveren? Europallets zijn van grote waarde binnen de palletketen. U kunt europallets inleveren en hier de marktwaarde voor ontvangen. Europallets, ook wel EPAL europallets genoemd, kunnen worden ingeleverd bij leden van EPAL Nederland. Wij zijn lid van EPAL Nederland, en een geverifieerd inleverpunt voor europallets. Als u een europallet inlevert, ontvangt u hier de huidige vervangingswaarde voor. Dit houdt in dat u de waarde krijgt die op dat moment aan de pallet wordt toegekend. Deze waarde hangt af van de staat van de pallet. Wij nemen ook pallets aan die gerepareerd moeten worden. Zo kunnen ook kapotte europallets terugkomen in de roulatie onder ‘gebruikte houten pallets’. De vervangingswaarde van een kapotte pallet is logischerwijs lager.

Palletpooling

Ook binnen ons pallet pooling systeem kunt u pallets bij ons inleveren. Bent u óf is uw klant aangesloten bij onze palletpool dan bouwt u mogelijk saldo op. Deze pallets kunnen voor een hoger tarief dan de marktwaarde bij ons worden ingeleverd. Dit saldo, de pallets dus, mogen vervolgens binnen 6 weken worden ingeleverd bij één van onze locaties. Om saldo in te leveren maakt u in ons portaal een ‘inlever bon’ aan. Deze bon geeft aan onze afdelingen de juiste informatie om de pallets die worden ingeleverd te controleren op kwaliteit en de pallets op de juiste plek worden bewaard. Informeer bij onze verkoop afdeling naar de mogelijkheden.

Europallets inleveren

Pallets verkopen binnen de pallethandel

Onze inkoopafdeling is dagelijks bezig met het kopen van de juiste pallets bij handelaren en bedrijven. Wanneer de inkopers een akkoord hebben bereikt met de verkopende partij, maakt de inkoper een inkoop bon aan. Hierin worden het aantal pallets, het type pallet, de prijs en de datum van ophalen of afleveren besproken. We kunnen de europallets ophalen of ze kunnen worden afgeleverd bij één van onze locaties. Zo kunt u als bedrijf pallets verkopen aan onze pallethandel.

De scherpste prijs voor uw pallet

Omdat wij met gebruikte producten werken, is iedere bestelling anders en hanteren wij geen vaste prijzen.

Vraag nu een prijs op

Op zoek naar een pallethandelaar?

Bezoek Lievaart Slaghuis, uw partner voor pallets of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Statiegeld Europallets

U ontvangt geen statiegeld op ingeleverde europallets. Er is namelijk geen echte eigenaar van de pallet. EPAL Nederland is geen eigenaar of beheerder van de euro pallets. EPAL pallets worden geproduceerd door verschillende partijen die lid zijn van EPAL Nederland en de juiste licentie hebben. Er is dus niet één duidelijke beheerder van de pallets en dus heeft statiegeld geen zin als u pallets inlevert.

Back To Top