Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Palletranden

Palletranden

Lievaart Slaghuis – Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw goederen. Onze palletranden zijn niet alleen functioneel, maar ook aanpasbaar aan uw merk en huisstijl, met bijvoorbeeld bedrukking in kleur. In deze blogpost laten we u zien hoe onze palletranden uw logistieke processen kunnen optimaliseren, van maximale stabiliteit en ruimtebesparing tot snelle levering en flexibiliteit.

Veiligheid en bescherming

Onze palletranden bieden een stevige constructie en maximale stabiliteit, waardoor uw goederen tijdens transport en opslag optimaal beschermd zijn. Dankzij onze speciale behandeling zijn ze duurzaam en bestand tegen zware belastingen. Dit minimaliseert het risico op schade aan uw waardevolle goederen en zorgt voor een veilige werkomgeving. De palletranden zijn HT behandeld en volgens de ISPM 15 certificeringen.

Efficiënt ruimtegebruik

Door onze palletranden te stapelen, kunt u de hoogte van de lading vergroten en meer goederen op een pallet stapelen. Dit maximaliseert de beladingscapaciteit van vrachtwagens en magazijnen, waardoor u kosten bespaart en uw ruimte optimaal benut.

PalletrandenPalletranden kopen
Flexibiliteit en maatwerk

Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elke logistieke operatie uniek is. Daarom bieden we palletranden in verschillende formaten, zoals de standaardmaten 80×120 en 100×120, en kunnen we ook speciale maten leveren op aanvraag. Ook onze andere producten leveren wij op aanvraag. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw palletranden te bedrukken met uw logo of ontwerp in alle kleuren, waardoor uw merkidentiteit wordt versterkt en uw zendingen herkenbaar zijn.

Snelle levering en flexibele opties

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de logistiek. Daarom streven we naar een snelle levering, zodat u uw logistieke processen efficiënt kunt plannen. Daarnaast bieden we flexibele leveringsopties, inclusief de mogelijkheid van deelvrachten, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Lievaart Slaghuis Palletgroep levert hoogwaardige, behandelde palletranden die voldoen aan uw eisen op het gebied van stabiliteit, bescherming en efficiëntie. Onze palletranden zijn aanpasbaar aan uw merk met bedrukking in verschillende kleuren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw logistiek kunnen optimaliseren en uw goederen kunnen beschermen.

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer

Officiële samenwerking Justdiggit

Lievaart Slaghuis Palletgroep en Justdiggit werken officieel samen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Lievaart Slaghuis Palletgroep en…

Lees meer
Back To Top