Skip to content

Pallethandel

Lievaart - Slaghuis Pallethandel BV

Sterk op het gebied van gebruikte pallets, nieuwe pallets, speciale maten (specials), palletaccessoires, kisten, verpakkingsmateriaal en kunststof pallets.

Al meer dan 40 jaar zorgen wij voor een snelle levering van alle soorten nieuwe en gebruikte pallets. Of het nu gaat om standaard pallets of speciaal op maat gemaakte pallets. Wij kunnen elke pallet afmeting leveren die u wenst. Twijfelt u welke palletuitvoering voor u de beste keus is aarzel dan niet om contact op te nemen en gebruik te maken van onze deskundigheid op palletgebied.

Gebruikte pallets

Wij leveren vele soorten en maten gebruikte pallets, onder andere Epal europallets, CP pallets, displaypallets, balkpallets en blokpallets. Iedere pallet wordt bij ons gecontroleerd en, indien nodig, gerepareerd.

U krijgt daardoor altijd een hoogwaardige kwaliteit pallet. Wij hebben voldoende voorraad op verschillende locaties met in totaal 35.000 m2 opslagterrein.

Ook kopen wij dagelijks grote en kleine partijen pallets in. Wilt u pallets aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Als wij de pallets kunnen gebruiken ontvangt u een marktconforme vergoeding.

Bekijk hier

Reparatie

Hout voor pallets komt uit productiebossen. Duurzaamheid is ook bij houten producten belangrijk. We streven ernaar om de pallets in goede conditie te houden zodat ze zo vaak mogelijk kunnen rouleren in de bedrijfsprocessen. Bij binnenkomst worden de pallets zorgvuldig gesorteerd, daarna gaan ze door naar de reparatieafdeling, waarna ze toegevoegd worden aan de voorraad en klaar zijn voor verkoop.

Neem contact met ons op!

Nieuwe pallets

Al meer dan 40 jaar zorgen wij voor een snelle levering van alle soorten nieuwe en gebruikte pallets. Of het nu gaat om standaard pallets of speciaal op maat gemaakte pallets. Wij kunnen elke pallet leveren die u wenst.

Twijfelt u welke palletuitvoering voor u de beste keus is aarzel dan niet om contact op te nemen en gebruik te maken van onze deskundigheid op palletgebied.

Ons aanbod nieuwe pallets bestaat onder andere uit:

  • Luchtvrachtpallets in verschillende maten
  • Interne pallets (uitsluitend roulerend in uw eigen bedrijf)
  • Speciale maten
  • Export pallets
Bekijk hier

Speciale maten (specials)

Heeft uw product een afwijkende maat pallet nodig om de lading te kunnen vervoeren? Wij hebben jarenlange ervaring in het produceren van speciale maten pallets. Pallets tot 13 meter lengte zijn ons niet vreemd, evenals het aanbrengen van een extra verzwaring en speciale kisten. We bespreken gedetailleerd welke grootte en zwaarte nodig is voor uw lading. (Ook bij de speciale maten is HT behandeling mogelijk.)

Bekijk hier onze specials

Palletaccessoires

Voor aanvullende producten zoals dekjes, opzetranden en blokken kunt u bij ons terecht.

Bekijk hier

Kisten

We produceren kisten in elke gewenste maat. Veelal voor bollenvervoer, motorfietsen, kassenbouwmaterialen, vrachtwagenmotoren, elektromotoren en aluminium goten. (Ook bij iedere maat kist HT behandeling mogelijk.)

Bekijk hier

Verpakking

Ter bescherming van kwetsbare materialen (breuk en krassen) zoals aluminium goten, profielen en ramen leveren wij op maat gezaagde en ingefreesde balken en planken. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

Bekijk hier

Kunststof

Ook voor kunststof pallets kunt u bij ons terecht. Zowel voor inkoop als verkoop in diverse maten en soorten, licht of zwaar. Ze zijn tevens geschikt voor de export.

Bekijk hier

Transport

Wij rijden met eigen vervoer wat een voordeel is voor flexibele levering. Bij opkoop worden de pallets in overleg bij u opgehaald of u brengt ze naar onze locatie in Hoek van Holland of in Standdaarbuiten.

Back To Top