skip to Main Content

Pallethandel Westland

LS Palletgroep, uw pallet partner in Westland

Lievaart & Slaghuis Palletgroep is dé pallethandel in Westland voor nieuwe- en gebruikte pallets. Pallets in allerlei soorten en maten staan in Westland klaar om opgehaald te worden of door een van onze eigen vrachtauto’s te worden afgeleverd.

LS Palletgroep is een professioneel pallethandelaar aan de rand van Maasdijk op de grens van Hoek van Holland. Al bijna 40 jaar is LS Palletgroep sterk op het gebied van inkoop, productie, recyclen en verkoop van gebruikte- en nieuwe pallets en palletaccessoires.

Westlandse mentaliteit

Ons team denkt actief met onze klanten mee en ontzorgt hen in het logistieke proces. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn nog altijd de speerpunten van onze pallethandel.

Pallets uit Westland. Snel bereikbaar en de hoogste kwaliteit.

Wij beschikken over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte pallets. Bel ons direct voor de meest actuele informatie en prijs.

Bel: 0174 613005

Sponsor A Local Swim Westland

Wij zijn er trots op om een vaste partner te zijn van het zwemevenement: ‘A Local Swim Westland’ ten behoeve van de zenuwspierziekte ALS. Met een groot bedrijfsteam nemen onze medewerkers al jaren enthousiast deel aan de activiteiten van Stichting ALS Westland.

Naar ALS Westland

Palletpooling voor Westlandse bedrijven

Veel bedrijven in en rondom Westland maken gebruik van ons poolingsysteem. Dit is zo ingericht dat het u volledig ontzorgt voor wat betreft de levering aan, en retourlevering van, pallets aan een (groot) klantenbestand.

Alles over onze palletpooling

Hittebehandelingen in Westland

Ook voor heat treatment (hitte behandelingen) gaat u naar LS Palletgroep. Wij zijn ISPM 15 gecertificeerd. Voor export naar diverse landen is een HT behandeling een absolute voorwaarde.

Alles over onze hittebehandelingen

De scherpste prijs voor uw pallet

Omdat wij met gebruikte producten werken, is iedere bestelling anders en hanteren wij geen vaste prijzen.

Vraag nu een prijs op

Op zoek naar een pallethandelaar in Westland?

Bezoek Lievaart Slaghuis, uw partner voor pallets of neem direct contact met ons op.

Neem contact op
Back To Top