skip to Main Content

Over LSP

Machines

Lievaart – Slaghuis Palletgroep heeft de afgelopen jaren het machinepark flink uitgebreid. Hierdoor kunnen wij kostenbesparend en efficiënt werken en is het vele malen minder belastend voor onze werknemers.  Het sorteren van de pallets gebeurt vrijwel automatisch over meerdere sorteerlijnen. Daarnaast beschikken wij over diverse reparatielijnen. Voor de nieuwe pallets hebben wij een productielijn met verschillende houtbewerkingsmachines.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij willen graag bijdragen aan een schone en milieuvriendelijke leefomgeving met respect voor mens en dier. Dit doen wij door veel duurzame initiatieven in het bedrijf, zoals hergebruik van pallets mogelijk maken door reparatie, houtafval te versnipperen en gebruiken voor onze warmtecentrale, energie op te wekken door zonnepanelen en ons wagenpark dat uitgerust is met euro VI motoren. Daarnaast willen we een duurzame relatie onderhouden met onze werknemers en blijven we graag met hen in gesprek als het gaat over veiligheid tijdens het werk, persoonlijke ontwikkeling en werkplezier.

Ook vinden we het belangrijk om goede doelen te ondersteunen. Wij zijn er trots op om een vaste partner te zijn van het zwemevenement A Local Swim Westland ten behoeve van de zenuwspierziekte ALS. Sinds 1 november 2008 zet de Stichting ALS Westland zich in om naamsbekendheid te krijgen voor deze ernstige ziekte en fondsen te werven voor onderzoek naar de oorzaak en mogelijke behandeling. Met een groot bedrijfsteam nemen onze medewerkers al jaren enthousiast deel aan de activiteiten van de Stichting ALS Westland.

Kwaliteit & Certificering

ISO 9001

In 2018 is ons bedrijf gecertificeerd en goed bevonden. We voldoen hiermee aan de ISO 9001: 2015 norm. De certificatie is geldig tot september 2024.

EPAL

Onze europallets worden vakkundig gerepareerd conform EPAL (European Pallet Association) richtlijnen. Ons EPAL licentienummer is: NL-326.

ISPM-15

Lievaart & Slaghuis zorgt voor de juiste ISPM 15 behandeling (NL-164), zodat uw leveringen gegarandeerd de hele wereld over kunnen.

Duurzaamheid

Lievaart & Slaghuis Palletgroep besteedt veel aandacht aan duurzaamheid.
Wij doen dit op de volgende manieren:
Historie

Dik Lievaart heeft in 1982 het bedrijf opgericht. Bij de start van het bedrijf stonden de bekende tomatenkistjes centraal. In de loop der jaren is het bedrijf sterk gegroeid en is het assortiment uitgegroeid tot een volwaardig aanbod van één van de belangrijkste hulpmiddelen in de logistieke keten: de houten pallet.

De start in 1982 was aan de Zwethlaan in Honselersdijk. Al snel werd er ruimte bijgehuurd op veilingterrein Westerlee. In 1990 kwam de mogelijkheid om 1600 m2 terrein aan te kopen bij het transportcentrum Coldenhove in Maasland en is het bedrijf voor de eerste keer verhuisd. Halverwege de jaren 90 werd zoon Jon Lievaart ook werkzaam in het bedrijf en heeft hij later zijn vader opgevolgd.

Ons team

Wij werken dagelijks met 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten. Wilt u informatie of heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onderstaande personen:

Charles Slaghuis

Algemeen Directeur
c.slaghuis@lspalletgroep.nl
E-mail

Jon Lievaart

Logistiek manager
j.lievaart@lspalletgroep.nl
E-mail

Leo van den Bos

Operationeel manager
l.vandenbos@lspalletgroep.nl
E-mail

Berry van Rij

Locatiemanager Standdaarbuiten
b.vanrij@lspalletgroep.nl
E-mail

Kees Westerman

Verkoop
c.westerman@lspalletgroep.nl
E-mail

Thom Olsthoorn

Verkoop
t.olsthoorn@lspalletgroep.nl
E-mail

Kim Slaghuis

Verkoop
k.slaghuis@lspalletgroep.nl
E-mail

Carl Schewe

Inkoop
c.schewe@lspalletgroep.nl
E-mail

Carlo Slaghuis

Inkoop
carlo@lspalletgroep.nl
E-mail

Monique Brouwer

Administratie
m.brouwer@lspalletgroep.nl
E-mail

Linda Switzar

Administratie
l.switzar@lspalletgroep.nl
E-mail

Ron Bazen

Boekhouding
r.bazen@lspalletgroep.nl
E-mail
Back To Top