Skip to content

Nieuws

Onze productieafdeling zorgt dat al het hout wordt herbruikt

Al bijna 40 jaar zorgt Lievaart & Slaghuis voor een snelle levering van alle soorten nieuwe en gebruikte pallets. Of het nu gaat om standaard pallets of speciaal op maat gemaakte pallets. Tijdens het intensieve gebruik van de pallets gaat er regelmatig wel eens wat stuk. Onze productieafdeling zorgt dat het hout optimaal wordt herbruikt en wordt gebruikt bij het maken van nieuwe producten.

Duurzaam pallethout

Hout voor pallets komt uit productiebossen. Duurzaamheid is ook bij houten producten belangrijk. We streven ernaar om de pallets in goede conditie te houden, zodat ze zo vaak mogelijk kunnen rouleren in de bedrijfsprocessen. Bij binnenkomst worden de pallets zorgvuldig gesorteerd, daarna gaan ze door naar de reparatieafdeling, waarna ze toegevoegd worden aan de voorraad en klaar zijn voor verkoop. Een schone en milieuvriendelijke leefomgeving? Daar dragen wij graag aan bij. Door onder andere pallets te recyclen door reparatie en verwerken tot nieuwe producten, maar ook door energie op te wekken door zonnepanelen en ons wagenpark uit te rusten met schone euro IV-motoren.

De productieafdeling van Lievaart & Slaghuis

Wij repareren pallets met als doel dat zij zo lang mogelijk onderdeel kunnen uitmaken van de keten. Omdat wij met een natuurproduct werken voelen wij ons verantwoordelijk om daar zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan. Iedere pallet wordt bij ons gecontroleerd en, indien nodig, gerepareerd of verwerkt tot een nieuw product. Van het hout maakt onze productieafdeling nieuwe kisten, kratten en pallets of wordt stuwhout op maat gezaagd.

Heeft u pallethout over?

Lievaart & Slaghuis geeft (defecte) pallets graag een tweede leven. Door ze op te knappen of te verwerken tot nieuw product. Op deze manier kunnen pallets weer onderdeel uitmaken van het circulaire systeem en gaat er geen hout verloren. Lijkt het u interessant om uw pallets aan ons aan te bieden? Neem dan contact op met onze inkoopafdeling. Samen bespreken we de mogelijkheden en plannen we een afspraak in.

Meer nieuws

Wij zwemmen mee voor ALS!

Wij zwemmen mee voor ALS! Vandaag, op Wereld ALS Dag 🧡, vragen we wereldwijd aandacht voor de zenuw- en spierziekte…

Lees meer
Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer
Back To Top