Skip to content

Nieuws

Nieuwe hoofdsponsor Huttenbouw Naaldwijk

Met trots kunnen wij mededelen dat Lievaart & Slaghuis in 2021 hoofdsponsor wordt van het evenement bij uitstek voor kinderen: Huttenbouw in Naaldwijk. Het jaarlijkse huttenbouwen op het terrein achter het World Horti Center is voor veel schoolkinderen het hoogtepunt van de zomervakantie.

Huttenbouw zomer 2021: 19 t/m 25 juli 2021

Hoewel er dit jaar vanwege de huidige omstandigheden geen event wordt gehouden, verheugt Lievaart & Slaghuis zich erg op het event in 2021. Charles Slaghuis, commercieel directeur van Lievaart & Slaghuis over het aankomende Huttenbouw event 2021: “We zijn altijd erg betrokken geweest bij Westlandse initiatieven. We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen. Vooral wanneer kinderen tijdens een event als Huttenbouw zoveel plezier hebben en ook nog eens leren hoe je met pallets fantastische bouwwerken maakt, dan zijn wij als organisatie zeker van de partij.”

Kleurwedstrijd

Voor kinderen is er deze week ook nog een leuke kleurwedstrijd gemaakt van het nieuwe Huttenbouw logo. Wie hem in de juiste kleuren kleurt en wint, maakt kans op een prijs. De uitslag wordt in de week van 26 oktober 2020 bekendgemaakt. De kleurplaat kan hier worden uitgeprint.

Overname van Koornstra & Co

Lievaart & Slaghuis neemt de hoofdsponsoring van dit jaarlijks Huttenhouw event over van het Lierse bedrijf, Koornstra & Co. Actief in de import en export van groenten en fruit. Acht jaar lang heeft Koornstra & Co het event met veel plezier gesponsord. Erik Rensen, namens Koornstra & Co zegt hier het volgende over: “Ik ben acht jaar met veel plezier bestuurslid geweest en ik wens Lievaart & Slaghuis veel succes toe als hoofdsponsor. Wij hebben toegezegd dat wij ook in de toekomst de kinderen en vrijwilligers blijven voorzien van onze gezonde groente en fruit.”

Over het event: Huttenbouw

Tijdens dit jaarlijks driedaags terugkerend event in Naaldwijk bouwen meer dan 600 kinderen een geweldig huttendorp. Van houten pallets proberen ze de meest mooie creaties te maken. Het huttenbouw evenement wordt georganiseerd door Stichting Vakantiewerk Naaldwijk. Elk jaar wordt het event in de eerste week van de zomervakantie gehouden en zal dus volgend jaar in de week van 19 t/m 25 juli 2021 plaatsvinden.

Lievaart & Slaghuis zorgt als nieuwe hoofdsponsor voor de financiële inbreng en voor de pallets. Verder zal Lievaart & Slaghuis medewerking verlenen om samen met de stichting te zorgen voor een vlekkeloos verloop

Meer nieuws

Wij zwemmen mee voor ALS!

Wij zwemmen mee voor ALS! Vandaag, op Wereld ALS Dag 🧡, vragen we wereldwijd aandacht voor de zenuw- en spierziekte…

Lees meer
Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer
Back To Top