skip to Main Content

Nieuws

Medewerker Luuk: Bijbaan

Maak kennis met Luuk de Wilde. Hij werkt al vier jaar bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep naast zijn school. Luuk woont in Maasdijk en zijn hobby’s zijn mountainbiken, koken, gamen en snowboarden. Naast zijn bijbaan bij LS Palletgroep volgt Luuk momenteel de opleiding Junior accountmanager.  Meer weten over de werkzaamheden van Luuk bij LS Palletgroep? Je leest het hieronder.

Wat doe jij momenteel bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Ik heb een bijbaan bij LS Palletgroep. Hier werkt ik ondertussen alweer vier jaar. Ik ben op mijn dertiende begonnen en heb veel verschillende taken. Zo was ik de vrachtwagens, maak ik pallets, sorteer ik pallets en doe ik verschillende onderhoudsklussen aan het terrein”.

Waarom heb je destijds gekozen om bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep te gaan werken?

“Vier jaar geleden werd er gezocht naar zaterdagkrachten voor het wassen van vrachtwagens, dit leek mij een leuke uitdaging waardoor ik gelijk solliciteerde. Het werk leek mij uniek, ik kende verder niemand die dit werk deed als bijbaan. Ik vond het altijd leuk om met een hogedrukspuit bezig te zijn dus deze baan paste perfect bij mij.”

Hoe omschrijven jouw collega’s jou?

“Ik denk dat collega’s mij beschrijven als een optimistische en leergierige collega. Ik steek graag mijn handen uit de mouw en draag graag een steentje bij waar dat kan. Ook ben ik stressbestendig en geïnteresseerd. Als er tijd voor is dan maak ik graag een praatje met mijn collega’s of met klanten. Hard werken vind ik heerlijk, dan vliegt de tijd voorbij.”

Waarom kan Lievaart & Slaghuis Palletgroep niet zonder jouw functie?

“Een goede uitstraling bij de klant is natuurlijk hartstikke belangrijk. De vrachtwagens leveren de pallets af, dat is dus hét visitekaartje van Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Ook werk je fijner in een schone, opgeruimde omgeving het maakt je werk overzichtelijk en georganiseerd.”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Neem contact op. Wij werken dagelijks met 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten.

Benieuwd naar meer interviews met het team van Lievaart & Slaghuis Palletgroep? Lees het interview met LSP medewerker Raymon.

 

LS Palletgroep
LS Palletgroep

Meer nieuws

Peet Noordam

Heftruckchauffeur Peet

Al ruim 16 jaar is Peet een vaste kracht bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep. Maak kennis met heftruckchauffeur Peet.
Lees meer
Kees 48 Jaar In Dienst

Kees. Verkopen met een grote glimlach

Verkopen met een grote glimlach, dat is waar ‘onze’ duizendpoot Kees voor staat. Een terugblik op Kees zijn carrière bij LSP.
Lees meer
Vacature Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top