Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

LSP medewerker Raymon: Heftruckchauffeur / technische dienst

Een nieuw teamlid om uit te lichten! Ditmaal is collega Raymon Biever aan de beurt. Raymon woont samen met zijn vriendin in Alphen aan den Rijn. Hoor je in de woning van Raymon muziek? Dat kan dat goed kloppen. Raymon heeft een grote liefde voor muziek en is in zijn vrije tijd DJ. Naast muziek draaien is voetbal een grote interesse van Raymon. Dan wel niet het kijken naar het spel als het de game zelf spelen via de PlayStation. Meer weten over Raymon? Je leest het hieronder.

Wat doe jij momenteel bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Ik werk als heftruckchauffeur en onderhoud daarnaast de machines indien dat nodig is. Als heftruckchauffeur of heftruckbestuurder werk ik in het magazijn of op het bedrijventerrein. Met de heftruck verplaats ik de pallets van A naar B over een korte afstand en help ik met laden en lossen. Ook spring ik vaak bij om mijn collega’s te helpen bij het sorteren en verplaatsen van diverse pallets.”

Je werkt inmiddels vijf jaar bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Wat vind je van je werk?

“Heel fijn. Hiervoor werkte ik op de kermis. Ik was toen medewerker van een ijs- en oliebollenkraam en beheerde een kinderattractie. Ik heb dit werk elf jaar lang gedaan, maar ik was op een gegeven moment toe aan iets anders wat beter bij mij past. Via een goede vriend ben ik terecht gekomen bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Om te kijken of dit werk mij interesseerde, heb ik eerst een paar zaterdagen vrijwillig geholpen. En dat beviel zo goed, dat ik aan de slag mocht. En inmiddels werk ik er al vijf jaar met veel plezier.

“Pak deze kans en kom helpen”

“Lievaart & Slaghuis Palletgroep zoekt overigens nog scholieren om op de zaterdagen te helpen. Ik raad het zeker aan om deze kans te pakken. Zo kan je kijken of het werk wat voor je is (voor eventueel in de toekomst) en help je ons. Wil je hier meer over weten? Dan kun je contact opnemen met Lievaart & Slaghuis Palletgroep.”

Hoe omschrijven jouw collega’s jou?

“Als een vrij rustig persoon. En dat ben ik ook. Problemen benader ik het altijd op een rustige manier. Door je hoofd koel te houden, kan je beter nadenken en is de kans groter dat je een probleem effectief kan oplossen.”

Nog een laatste uitspraak?

“Ik heb geleerd van mijn vader dat je elke kans moet pakken die je krijgt. Ook al mislukt het, dan ben je alsnog een ervaring rijker.” Een wijze raad die mij altijd is bijgebleven en ik nooit zal vergeten!”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Neem contact op. Wij werken dagelijks met 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten.

Benieuwd naar meer interviews met het team van Lievaart & Slaghuis Palletgroep? Lees het interview met LSP medewerker Pawel en LSP medewerker Andre.

LSP medewerker Raymon: Heftruckchauffeur / technische dienst
LSP Medewerker Raymon: Heftruckchauffeur / Technische Dienst

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer
Back To Top