Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

LSP medewerker Pawel: palletsorteerder

Pawel woont samen met zijn vrouw en zoon in Schiedam en werkt inmiddels al drie jaar bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Kwaliteit leveren in zijn werk en nauw samenwerken met zijn collega’s is wat Pawel belangrijk vindt. Naast zijn werk heeft hij een zeer grote interesse in moderne machines robotica en houdt hij zich bezig met de ontwikkelingen en prijzen in de vastgoedmarkt. Meer weten over Pawel? Je leest het hieronder.

Wat doe jij momenteel bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Ik werk als palletsorteerder bij het europallet sorteersysteem. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het sorteren en verplaatsen van diverse pallets. Hiervoor komt mijn technische en mechanische kennis die ik heb ontwikkeld goed van pas. Bij mechanische problemen probeer ik deze samen met de externe machinespecialisten op te lossen.”

Je werkt bij het europallet sorteersysteem, maar wat zijn europallets precies?

“Een europallet is een houten pallet met afmetingen en specificaties die door de European Pallet Association zijn vastgelegd. Door te kiezen voor een europallet zijn bedrijven bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit omdat deze pallets na transport weer ingezameld en hergebruikt worden. Wij verkopen verschillende soorten europallets. Elke klant stelt specifieke eisen aan een pallet. Door de pallets zo goed mogelijk te sorteren, blijft de kwaliteit hoog. We werken dan ook nauw samen met deze klanten om hun de beste kwaliteit te kunnen geven.”

Je werkt inmiddels drie jaar bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Wat vind je van je werk?

“Ik hou erg van mijn werk. Lievaart & Slaghuis Palletgroep is een bedrijf in ontwikkeling. Ze zijn goed georganiseerd en hebben zorg voor hun medewerkers.”

Hoe omschrijven jouw collega’s jou?

“Mijn collega Kim omschrijft mij als een hardwerkende en spontane medewerker. ‘Altijd in de stemming voor een vrolijk gesprek en goed in zijn werk.’ Dat is natuurlijk wat ik graag hoor. Ik neem mijn werk namelijk erg serieus en sta altijd klaar voor anderen als ze hulp nodig hebben.”

Nog een laatste uitspraak?

“Bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep krijg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen. Naast persoonlijke ontwikkeling voor de medewerkers, staat ook werkplezier centraal.”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Neem contact op. Wij werken dagelijks met 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten.

Pawel palletsorteerder
Pawel Palletsorteerder

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer
Back To Top