Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

LSP medewerker Andre: vrachtwagenchauffeur

Maak kennis met Andre de Wilde. Hij is al zes jaar vrachtwagenchauffeur bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Andre woont in Maasdijk en zijn hobby’s zijn wielrennen en mountainbiken. Daarnaast sleutelt Andre in zijn vrije tijd graag aan oldtimer bromfietsen en restaureert hij oude racefietsen. Meer weten over Andre? Je leest het hieronder.

Wat doe jij momenteel bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Ik werk als vrachtwagenchauffeur en breng diverse pallets naar klanten in het hele land. Of het nu gaat om standaard pallets of speciaal op maat gemaakte pallets. Wij kunnen elke pallet leveren die de klant wenst. In mijn werk is planning erg belangrijk. We moeten met elkaar zorgen dat de klant zijn pallets op tijd krijgt. Van het begin tot het einde (waar ik kom kijken). Allemaal zijn we onmisbaar voor het einddoel: het leveren van de pallets bij de klant.”

Je werkt inmiddels zes jaar bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Wat vind je van je werk?

“Ik heb het erg naar mijn zin! Met name de onderlinge sfeer bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep is erg goed. Daarnaast merk ik dat iedere collega gewaardeerd wordt in zijn werk en is iedereen even belangrijk.”

Hoe omschrijven jouw collega’s jou?

“Lastig om dat over jezelf te zeggen, maar ik denk dat mijn collega’s mij omschrijven als een positief iemand. Ik ga altijd uit van het beste van de mens en ik maak, als daar tijd voor is, altijd even een praatje met de klant als ik iets heb afgeleverd. Je bent immers toch het gezicht van Lievaart & Slaghuis Palletgroep doordat je fysiek het materiaal transporteert. Daarnaast zien mijn collega’s mij denk ik als een hardwerkend iemand. Hard werken vind ik prettig, dan vliegt een dag voorbij.”

Nog een laatste uitspraak?

“Mijn motto is: Alles komt goed! Maak er het beste van en zorg dat je plezier hebt in het werk wat je doet.”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Neem contact op. Wij werken dagelijks met 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties; Hoek van Holland en Standdaarbuiten.

Benieuwd naar meer interviews met het team van Lievaart & Slaghuis Palletgroep? Lees het interview met LSP medewerker Pawel.

LSP medewerker Andre: vrachtwagenchauffeur
LSP Medewerker Andre: Vrachtwagenchauffeur

Meer nieuws

Schaarste In De Houtmarkt

Schaarste in de markt

De afgelopen maanden is de houtmarkt flink in beweging. Begin dit jaar hadden we een stabilisatie van de houtprijzen verwacht,…

Lees meer
Klanten Ontzorgen Palletpool

Klanten van A tot Z verzorgen in de palletpool

LSP Service is een van de bedrijven binnen Lievaart & Slaghuis die klanten ontzorgt van A tot Z door middel…

Lees meer
LS Palletgroep

De nieuwe directie aan het woord

Carlo Slaghuis en Leo van den Bos zijn nu ruim een half jaar onderdeel van onze directie. Maak kennis met…

Lees meer
Back To Top