skip to Main Content

Nieuws

LS Palletgroep zwemt mee voor de strijd tegen ALS

Op 14 augustus 2021 gaat Lievaart & Slaghuis Palletgroep de strijd aan tegen ALS tijdens de ALS Swim in De Lier. Met een team van 13 dappere zwemmers duiken wij het water in en gaan wij zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Westland.

Met een compleet team van fanatieke zwemmers, zoeken wij nog de nodige donateurs. Iedere gift is welkom! Hoe groot of klein deze ook is. Doneer jouw bijdrage voor het Lievaart & Slaghuis zwemteam gemakkelijk via de website van A Local Swim.

A Local Swim Westland: zwemmen in de Brede Lee

A Local Swim Westland is een evenement waarbij de deelnemers een route van 2 kilometer zwemmen door het water De Lee/Brede Lee dat dwars door de gezellige kern van De Lier loopt. Onder het motto ‘Samen sterker tegen ALS’ laten deelnemers zich sponsoren om geld in te zamelen voor vier belangrijke pijlers, namelijk:

  • wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS
  • wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van ALS
  • projecten en initiatieven gericht op de verbetering van de kwaliteit van zorg van ALS-patiënten
  • projecten en initiatieven gericht op de verbetering van de kwaliteit van leven van ALS patiënten

Bekijk hier de commercial > https://youtu.be/9F-T1msCil0  (als preview laten zien)

Dit is ALS

ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. ALS leidt tot progressieve zwakte van spieren in armen, benen, gelaat en romp. Zwakte van de ademhalingsspieren is vaak de oorzaak van overlijden. Er bestaat geen behandeling of medicijn, waardoor de gemiddelde levensverwachting van een ALS-patiënt slechts drie jaar is.

Meer betekenen voor ALS in het Westland

Sinds 2009 organiseert de Stichting ALS Westland allerlei lokale activiteiten met het doel om de patiënten en hun naasten te steunen door geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak van deze ziekte. Ook krijgt het ALS team in het Westland diverse giften van bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.alswestland.nl.

Doneer en doe mee!

Ga jij samen met ons de strijd aan tegen deze zenuw-spierziekte? Ga dan nu naar de website en doneer. Je bepaalt zelf welk bedrag je schenkt. Het doel van het zwemteam is om € 6.250,- op te halen, dus iedere euro telt mee! Tot ziens langs de Brede Lee op 15 augustus 2020 om ons team aan te moedigen.

 

Meer nieuws

Berry, locatiemanager Standdaarbuiten.

Berry is locatiemanager op vestiging Standdaarbuiten. Hij werkt nu zes jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Wij stelde hem wat vragen over zijn werkzaamheden bij LSP.
Lees meer

Wat is pallet pooling en hoe werkt het?

Lievaart & Slaghuis Palletgroep is specialist in het beheer, onderhoud en uitleveren van klanteigen palletbestanden. Een onderdeel hiervan is pallet pooling.
Lees meer

Lievaart en Slaghuis Palletgroep haalt overtollige pallets op

Lievaart en Slaghuis Palletgroep helpt u graag om van uw overtollige pallets af te komen. Zo zorgt u dat deze pallets weer in het circulaire systeem terecht komen.
Lees meer
Back To Top