Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

LS Palletgroep zwemt 6 augustus mee voor de strijd tegen ALS

Op 6 augustus gaat Lievaart & Slaghuis Palletgroep de strijd aan tegen ALS tijdens de ALS Swim in De Lier. Met een team van 14 dappere zwemmers duiken wij het water in en gaan wij zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Westland.

Met een compleet team van fanatieke zwemmers, zoeken wij nog de nodige donateurs. Iedere gift is welkom! Hoe groot of klein deze ook is. Doneer jouw bijdrage voor het Lievaart & Slaghuis zwemteam gemakkelijk via de website van A Local Swim. We hebben al bijna 14.000 euro opgehaald en zijn hier ontzettend trots op.

A Local Swim Westland: zwemmen in de Brede Lee

A Local Swim Westland is een evenement waarbij de deelnemers een route van 2 kilometer zwemmen door het water De Lee/Brede Lee dat dwars door de gezellige kern van De Lier loopt. Onder het motto ‘Samen sterker tegen ALS’ laten deelnemers zich sponsoren om geld in te zamelen voor vier belangrijke pijlers, namelijk:

  • wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS
  • wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van ALS
  • projecten en initiatieven gericht op de verbetering van de kwaliteit van zorg van ALS-patiënten
  • projecten en initiatieven gericht op de verbetering van de kwaliteit van leven van ALS patiënten

Dit is ALS

ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. ALS leidt tot progressieve zwakte van spieren in armen, benen, gelaat en romp. Zwakte van de ademhalingsspieren is vaak de oorzaak van overlijden. Er bestaat geen behandeling of medicijn, waardoor de gemiddelde levensverwachting van een ALS-patiënt slechts drie jaar is.

Meer betekenen voor ALS in het Westland

Sinds 2009 organiseert de Stichting ALS Westland allerlei lokale activiteiten met het doel om de patiënten en hun naasten te steunen door geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak van deze ziekte. Ook krijgt het ALS team in het Westland diverse giften van bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.alswestland.nl.

Doneer en doe mee!

Ga jij samen met ons de strijd aan tegen deze zenuw-spierziekte? Ga dan nu naar de website en doneer. Je bepaalt zelf welk bedrag je schenkt. Het doel van het zwemteam is om € 6.250,- op te halen, dus iedere euro telt mee! Tot ziens langs de Brede Lee op 14 augustus 2021 om ons team aan te moedigen.

Meer nieuws

Schaarste In De Houtmarkt

Schaarste in de markt

De afgelopen maanden is de houtmarkt flink in beweging. Begin dit jaar hadden we een stabilisatie van de houtprijzen verwacht,…

Lees meer
Klanten Ontzorgen Palletpool

Klanten van A tot Z verzorgen in de palletpool

LSP Service is een van de bedrijven binnen Lievaart & Slaghuis die klanten ontzorgt van A tot Z door middel…

Lees meer
LS Palletgroep

De nieuwe directie aan het woord

Carlo Slaghuis en Leo van den Bos zijn nu ruim een half jaar onderdeel van onze directie. Maak kennis met…

Lees meer
Back To Top