Skip to content

Nieuws

Linda Switzar is de duizendpoot van LS Palletgroep

Linda Switzar woont in ’s-Gravenzande maar noemt zichzelf een import-Westlandse. Ze is geboren in Vlaardingen, maar getrouwd met een Westlander. Haar hobby’s zijn kickboxen, wandelen en lekker lezen op de e-reader. Ze heeft de opleiding MBO bedrijfsadministratie gevolgd en werkt inmiddels alweer vijf jaar bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Voor velen is Linda de stem van het bedrijf.

Wat doe jij momenteel bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Bij LS Palletgroep ben ik algemeen administratief medewerkster. Mijn functie is heel breed. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten via de telefoon, mail of bij de balie. Ik verzorg de urenregistratie van alle medewerkers en ben verantwoordelijk voor het voorraad- en kledingbeheer.”

Waarom heb je gekozen om bij LS Palletgroep te gaan werken?

“Toen ik hier kwam werken, was me al verteld dat het een veelzijdige functie zou zijn. Dat was precies wat mij aantrok aan deze vacature. Ook vind ik deze branche erg leuk om in te werken. Het is niet te strak en lekker down-to-earth. Ondertussen is mijn functie aardig uitgebreid en veranderd. Niet alleen zijn de werkzaamheden bijna volledig gedigitaliseerd, maar doe ik er nu ook leuke nevenfuncties bij. Zo ben ik bestuurslid van de Personeelsvereniging en zit ik in de organisatie van de Naaldwijkse Huttenbouw. Daar is LS Palletgroep sinds 2021 de hoofdsponsor van. Nu nog duimen dat het evenement dit jaar door mag gaan.”

Wat vind jij leuk aan jouw werk bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Ik vind het super om bij LS Palletgroep te werken. Mijn collega’s zijn allemaal even aardig. Ik maak met iedereen een praatje. De sfeer binnen dit bedrijf is goed. Geen enkele dag is bij mij hetzelfde. Ik heb zo mijn vaste dagelijkse taken die binnen mijn functie vallen. Verder regel ik ook de attenties, maak ik ieder jaar de kerstkaarten en sta ik met Nationale Pannenkoekendag 80 pannenkoeken te bakken in de kantine. Eigenlijk moet je voor mijn functie een soort duizendpoot zijn. Je moet alles met evenveel enthousiasme doen. Ik denk dat mij dat tot nu toe wel aardig lukt.”, zegt de veelzijdige medewerkster.

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Naast Linda werken ongeveer 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties, Hoek van Holland en Standdaarbuiten, aan het verwerken, repareren en verkopen van pallets en andere producten.

Benieuwd naar meer interviews met het team van Lievaart & Slaghuis Palletgroep? Maak dan kennis met:

Meer nieuws

Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de…

Lees meer
Back To Top