Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023

De zomervakantie staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is voor het jaarlijkse Lievaart & Slaghuis Huttenbouw festijn! Dit jaar belooft het evenement, dat plaatsvindt van 11 t/m 13 juli 2023. Met als thema “WESTLAND” zullen 500 enthousiaste Westlandse kinderen van groep 3 t/m 8 de kans krijgen om hun eigen creatieve hutten te bouwen.

Dankzij de steun van Lievaart & Slaghuis, jarenlange trouwe sponsor en palletleverancier, kan de stichting Kindervakantiewerk Naaldwijk dit geweldige evenement elk jaar weer mogelijk maken. Met maar liefst 6000 pallets en de financiële bijdrage van Lievaart & Slaghuis kunnen de kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun hutten vormgeven zoals ze dat willen. Dit jaar hopen we alleen dat het coronavirus geen roet in het eten gooit!

Lievaart & Slaghuis is niet alleen een sponsor, maar ook actief betrokken bij de organisatie van de huttenbouw. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis met dit lokale initiatief. Jon Lievaart, Carlo Slaghuis en andere medewerkers hebben in hun jeugd al flink getimmerd tijdens de eerste week van de zomervakantie. Het bedrijf levert al sinds de jaren ’90 pallets en materialen aan het huttenbouwevenement en is trots om sinds 2021 hoofdsponsor te zijn geworden.

Het is geweldig om bij te dragen aan dit mooie lokale initiatief. We hebben enorm veel waardering voor het bestuur en de vrijwilligers van de huttenbouw! Het evenement sluit goed aan bij onze branche en we vinden het prachtig om te zien hoeveel plezier de kinderen beleven aan drie dagen timmeren. Ze leren spelenderwijs samenwerken en genieten van het buiten zijn. De stralende gezichtjes van de kinderen maken het allemaal de moeite waard.

Dankzij de financiële steun van Lievaart & Slaghuis en andere sponsoren blijft het inschrijfgeld voor de kinderen betaalbaar, zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen deelnemen aan dit evenement. Het Lievaart & Slaghuis Huttenbouw festijn is een gelegenheid waarbij kinderen hun creativiteit kunnen uiten, nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan.

 

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Officiële samenwerking Justdiggit

Lievaart Slaghuis Palletgroep en Justdiggit werken officieel samen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Lievaart Slaghuis Palletgroep en…

Lees meer
Back To Top