skip to Main Content

Nieuws

Lievaart en Slaghuis Palletgroep haalt overtollige pallets op

Lievaart en Slaghuis Palletgroep helpt u graag om van uw overtollige pallets af te komen. Krijgt u bijvoorbeeld producten binnen op pallets, maar stopt de palletstroom bij u? Staan de pallets bij u in de weg of weet u niet wat u met de pallets moet doen? Wij nemen deze voorraad pallets graag van u over. Uiteraard ontvangt u hiervoor, op basis van de huidige marktwaarde, een passende vergoeding.

Voordelen van het verkopen van overtollige pallets

Duurzaam ondernemen is belangrijk. Gooit u liever niets weg? Dat snappen wij als geen ander. Daarom geven wij de pallets graag een tweede leven waardoor de pallets weer onderdeel kunnen uitmaken van het circulaire systeem. Wij bieden de volgende opties aan op het gebied van inkoop van uw pallets.

– Just in time pallets ophalen.

– Omkoppelen van trailers op locatie. Zo bespaart u veel tijd en ruimte.

– Bij ons afleveren voor een aantrekkelijke prijs.

Maak direct een afspraak

Lijkt het u interessant om uw pallets aan ons aan te bieden? Neem dan contact op met onze inkoopafdeling. Samen bespreken we de mogelijkheden en plannen we een afspraak in.

 

Overtollige pallets
Overtollige Pallets

Meer nieuws

Peet Noordam

Heftruckchauffeur Peet

Al ruim 16 jaar is Peet een vaste kracht bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep. Maak kennis met heftruckchauffeur Peet.
Lees meer
Kees 48 Jaar In Dienst

Kees. Verkopen met een grote glimlach

Verkopen met een grote glimlach, dat is waar ‘onze’ duizendpoot Kees voor staat. Een terugblik op Kees zijn carrière bij LSP.
Lees meer
Vacature Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top