skip to Main Content

Nieuws

Lievaart en Slaghuis Palletgroep haalt overtollige pallets op

Lievaart en Slaghuis Palletgroep helpt u graag om van uw overtollige pallets af te komen. Krijgt u bijvoorbeeld producten binnen op pallets, maar stopt de palletstroom bij u? Staan de pallets bij u in de weg of weet u niet wat u met de pallets moet doen? Wij nemen deze voorraad pallets graag van u over. Uiteraard ontvangt u hiervoor, op basis van de huidige marktwaarde, een passende vergoeding.

Voordelen van het verkopen van pallets

Duurzaam ondernemen is belangrijk. Gooit u liever niets weg? Dat snappen wij als geen ander. Daarom geven wij de pallets graag een tweede leven waardoor de pallets weer onderdeel kunnen uitmaken van het circulaire systeem. Wij bieden de volgende opties aan op het gebied van inkoop van uw pallets.

– Just in time pallets ophalen.

– Omkoppelen van trailers op locatie. Zo bespaart u veel tijd en ruimte.

– Bij ons afleveren voor een aantrekkelijke prijs.

Maak direct een afspraak

Lijkt het u interessant om uw pallets aan ons aan te bieden? Neem dan contact op met onze inkoopafdeling. Samen bespreken we de mogelijkheden en plannen we een afspraak in.

 

Meer nieuws

Berry, locatiemanager Standdaarbuiten.

Berry is locatiemanager op vestiging Standdaarbuiten. Hij werkt nu zes jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Wij stelde hem wat vragen over zijn werkzaamheden bij LSP.
Lees meer

Wat is pallet pooling en hoe werkt het?

Lievaart & Slaghuis Palletgroep is specialist in het beheer, onderhoud en uitleveren van klanteigen palletbestanden. Een onderdeel hiervan is pallet pooling.
Lees meer

LS Palletgroep zwemt mee voor de strijd tegen ALS

Op 14 augustus 2021 gaat Lievaart & Slaghuis Palletgroep de strijd aan tegen ALS.
Lees meer
Back To Top