Skip to content

Nieuws

Lievaart en Slaghuis Palletgroep haalt overtollige pallets op

Lievaart en Slaghuis Palletgroep helpt u graag om van uw overtollige pallets af te komen. Krijgt u bijvoorbeeld producten binnen op pallets, maar stopt de palletstroom bij u? Staan de pallets bij u in de weg of weet u niet wat u met de pallets moet doen? Wij nemen deze voorraad pallets graag van u over. Uiteraard ontvangt u hiervoor, op basis van de huidige marktwaarde, een passende vergoeding.

Voordelen van het verkopen van overtollige pallets

Duurzaam ondernemen is belangrijk. Gooit u liever niets weg? Dat snappen wij als geen ander. Daarom geven wij de pallets graag een tweede leven waardoor de pallets weer onderdeel kunnen uitmaken van het circulaire systeem. Wij bieden de volgende opties aan op het gebied van inkoop van uw pallets.

– Just in time pallets ophalen.

– Omkoppelen van trailers op locatie. Zo bespaart u veel tijd en ruimte.

– Bij ons afleveren voor een aantrekkelijke prijs.

Maak direct een afspraak

Lijkt het u interessant om uw pallets aan ons aan te bieden? Neem dan contact op met onze inkoopafdeling. Samen bespreken we de mogelijkheden en plannen we een afspraak in.

 

Overtollige pallets
Overtollige Pallets

Meer nieuws

Wij zwemmen mee voor ALS!

Wij zwemmen mee voor ALS! Vandaag, op Wereld ALS Dag 🧡, vragen we wereldwijd aandacht voor de zenuw- en spierziekte…

Lees meer
Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer
Back To Top