Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Kees. Verkopen met een grote glimlach

Verkopen met een grote glimlach, dat is waar ‘onze’ Kees Westerman voor staat. Hij staat bij de klanten bekend als een geïnteresseerd persoon, die écht weet wat er speelt. Na werktijd geniet Kees van zijn honden én spijkert hij zijn kennis over bier bij. Kees gaat over ruim twee jaar met pensioen. Tijd voor een terugblik in Kees zijn carrière.

Flexibel. Van verkoper naar inkoper in roerige tijden

Met nog ruim twee jaar in het vooruitzicht – voor zijn welverdiende pensioen start – kan Kees wel zeggen dat hij in deze roerige tijd een eindsprint neemt. Met nu 48 jaar werkervaring in de pallet- en houthandel, is de markt nog nooit zó in beweging geweest. Dit biedt de nodige uitdagingen binnen zijn functie. En voor een oude rot in het vak is dat nog even schakelen. Gelukkig kan Kees dit als de beste. Zo flexibel als hij is, helpt Kees in deze tijden graag een handje mee met de inkoop van pallets. Linksom of rechtsom, Kees is altijd gemotiveerd!

Vrijheid op de weg en trouwe klanten

Kees startte zijn carrière bij LS Palletgroep 10 jaar geleden. Kees vertelt zelf: “Elke maandag, nu tien jaar lang, ben ik in Hoek van Holland om met het team de laatste ontwikkelingen door te nemen. De rest van de week ben ik op pad naar klanten, want dat is wat ik het liefste doe. Dan schiet ik ook altijd even langs in Standaardbuiten voor een praatje en een bakkie koffie. Ik word blij van de vrijheid op de weg en het prettige contact met onze klanten.”

Hij vervolgt: “Klantbezoek is ontzettend belangrijk. Het serieus nemen van klanten en het opbouwen van een goede band is naar mijn idee hetgeen waardoor een langdurige relaties ontstaan. Gunnen is nog steeds het belangrijkste binnen de verkoop. Daarnaast is het voor een verkoper essentieel om te weten wat er in de markt speelt.”

Om dit voor elkaar te krijgen besteedt Kees tijd aan het pionieren en rondbellen, zonder te weten wat het resultaat is. Door net dat ene stapje extra te zetten heeft Kees in al die jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. Hij haalt echt het onderste uit de kan.

Eerste klas bierexpert en hondenfan

Naast zijn werk, zijn Kees en zijn vrouw echte dierenliefhebbers. Ze wandelen urenlang met de honden op het strand of in het bos. Van wandelen krijg je dorst.  In zijn eigen ‘bierstube’ blijft geen biersoort onbekend. Het ontdekken (en proeven) van speciaal bieren is wat hij graag met vrienden doet. Sinds 1,5 jaar is Kees ook trotse opa van twee kleinkinderen. Daar tijd aan besteden vindt hij het mooiste wat er is!

Meer weten over Lievaart & Slaghuis?

Naast Kees werken ongeveer 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties, Hoek van Holland en Standdaarbuiten, aan het verwerken, repareren en verkopen van pallets en andere producten.

Benieuwd naar het team van Lievaart & Slaghuis? Of wil je hier deel van uitmaken? Bekijk dan onze vacatures of maak ook kennis met:

Kees 48 jaar in dienst
Kees 48 Jaar In Dienst

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer
Back To Top