Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Huttenbouw Naaldwijk 2021 is afgelast

Vorig jaar heeft de jaarlijkse huttenbouw vanwege de coronacrisis helaas niet door kunnen gaan. Ook dit jaar heeft het bestuur geconcludeerd dat het evenement nog te vroeg komt. Daarom zal er ook dit jaar geen huttenbouw plaatsvinden.

Toch is er positief nieuws… Dit jaar komt er namelijk een alternatief dat misschien nog wel een beter alternatief is dan vorig jaar! Vorig jaar werden kinderen in het Westland massaal opgeroepen om de mooiste hut in eigen tuin te bouwen en hiervan een foto of video te maken. Deze konden zij vervolgens naar het bestuur opsturen. Op deze manier werd uiteindelijk de mooiste hut uitgekozen. Dit jaar zal het dus anders worden. Maar hoe, wat en waar wordt binnenkort duidelijk gemaakt. Houd daarvoor de socials van de Huttenbouw Naaldwijk in de gaten!

Wat is de Naaldwijkse Huttenbouw?

Tijdens het jaarlijks driedaags terugkerende event in Naaldwijk bouwen normaal gesproken meer dan 600 kinderen een geweldig huttendorp. Van houten pallets maken zij de meest mooie creaties. Het huttenbouw evenement wordt georganiseerd door Stichting Vakantiewerk Naaldwijk. Elk jaar wordt het event in de eerste week van de zomervakantie gehouden.

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer
Back To Top