skip to Main Content

Nieuws

Huttenbouw Naaldwijk 2021 is afgelast

Vorig jaar heeft de jaarlijkse huttenbouw vanwege de coronacrisis helaas niet door kunnen gaan. Ook dit jaar heeft het bestuur geconcludeerd dat het evenement nog te vroeg komt. Daarom zal er ook dit jaar geen huttenbouw plaatsvinden.

Toch is er positief nieuws… Dit jaar komt er namelijk een alternatief dat misschien nog wel een beter alternatief is dan vorig jaar! Vorig jaar werden kinderen in het Westland massaal opgeroepen om de mooiste hut in eigen tuin te bouwen en hiervan een foto of video te maken. Deze konden zij vervolgens naar het bestuur opsturen. Op deze manier werd uiteindelijk de mooiste hut uitgekozen. Dit jaar zal het dus anders worden. Maar hoe, wat en waar wordt binnenkort duidelijk gemaakt. Houd daarvoor de socials van de Huttenbouw Naaldwijk in de gaten!

Wat is de Naaldwijkse Huttenbouw?

Tijdens het jaarlijks driedaags terugkerende event in Naaldwijk bouwen normaal gesproken meer dan 600 kinderen een geweldig huttendorp. Van houten pallets maken zij de meest mooie creaties. Het huttenbouw evenement wordt georganiseerd door Stichting Vakantiewerk Naaldwijk. Elk jaar wordt het event in de eerste week van de zomervakantie gehouden.

Meer nieuws

Administratief medewerker Monique

Monique werkt nu al ruim 19 jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep als administratief medewerker. We vertellen je graag meer over haar werk bij Lievaart.
Lees meer
LS Palletgroep

Huttenbouw Naaldwijk 2021 in een ander jasje

Voor iedereen die gek is op de Westlandse Huttenbouw: we hebben goed nieuws! De huttenbouw is toch niet helemaal afgelast Er is namelijk een leuk alternatief bedacht om deze zomer toch creatief bezig te zijn. We vertellen je graag hoe Huttenbouw Naaldwijk 2021 er dit jaar uit komt te zien.
Lees meer

Berry, locatiemanager Standdaarbuiten.

Berry is locatiemanager op vestiging Standdaarbuiten. Hij werkt nu zes jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Wij stelde hem wat vragen over zijn werkzaamheden bij LSP.
Lees meer
Back To Top