skip to Main Content

Nieuws

Huttenbouw Naaldwijk 2021 is afgelast

Vorig jaar heeft de jaarlijkse huttenbouw vanwege de coronacrisis helaas niet door kunnen gaan. Ook dit jaar heeft het bestuur geconcludeerd dat het evenement nog te vroeg komt. Daarom zal er ook dit jaar geen huttenbouw plaatsvinden.

Toch is er positief nieuws… Dit jaar komt er namelijk een alternatief dat misschien nog wel een beter alternatief is dan vorig jaar! Vorig jaar werden kinderen in het Westland massaal opgeroepen om de mooiste hut in eigen tuin te bouwen en hiervan een foto of video te maken. Deze konden zij vervolgens naar het bestuur opsturen. Op deze manier werd uiteindelijk de mooiste hut uitgekozen. Dit jaar zal het dus anders worden. Maar hoe, wat en waar wordt binnenkort duidelijk gemaakt. Houd daarvoor de socials van de Huttenbouw Naaldwijk in de gaten!

Wat is de Naaldwijkse Huttenbouw?

Tijdens het jaarlijks driedaags terugkerende event in Naaldwijk bouwen normaal gesproken meer dan 600 kinderen een geweldig huttendorp. Van houten pallets maken zij de meest mooie creaties. Het huttenbouw evenement wordt georganiseerd door Stichting Vakantiewerk Naaldwijk. Elk jaar wordt het event in de eerste week van de zomervakantie gehouden.

Meer nieuws

Peet Noordam

Heftruckchauffeur Peet

Al ruim 16 jaar is Peet een vaste kracht bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep. Maak kennis met heftruckchauffeur Peet.
Lees meer
Kees 48 Jaar In Dienst

Kees. Verkopen met een grote glimlach

Verkopen met een grote glimlach, dat is waar ‘onze’ duizendpoot Kees voor staat. Een terugblik op Kees zijn carrière bij LSP.
Lees meer
Vacature Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top