Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Huttenbouw Naaldwijk 2021 in een ander jasje

Voor iedereen die gek is op de Westlandse Huttenbouw: we hebben goed nieuws! De huttenbouw is toch niet helemaal afgelast Er is namelijk een leuk alternatief bedacht om deze zomer toch creatief bezig te zijn. We vertellen je graag hoe Huttenbouw Naaldwijk 2021 er dit jaar uit komt te zien.

Over Huttenbouw Naaldwijk 2021

Als hoofdsponsor vinden we het onwijs leuk te kunnen melden dat het toch mogelijk is voor de kinderen om een hut te bouwen, maar dan in eigen tuin! De huttenbouw vindt dit jaar plaats op 17 juli van 11:00 tot 13:00. De pallets zijn op de halen bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Hoe kom je daar? Er is een Drive-Thru op het terrein van Lievaart (Nieuw Oranjekanaal 89 in Hoek van Holland) waar je naast pallets ook een heerlijk ijsje kunt halen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Meld je vóór vrijdag 16 juli aan via de mail secretariaatkvwn@gmail.com. Zo hebben wij voldoende tijd om de pallets klaar te zetten. Geef in de e-mail aan hoeveel kinderen er meedoen zodat wij weten hoeveel pallets wij klaar moeten zetten.

In de week van 19 juli is het huttenbouw tijd! Maak een foto of filmpje met de zelfgebouwde hut. Stuur deze uiterlijk vrijdag 23 juli op via de e-mail. De foto’s en filmpjes worden vervolgens geplaatst op onze Facebookpagina van Huttenbouw Naaldwijk.

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

In de week van 26 juli worden de winnaars bekend gemaakt. Er zijn drie prijzen te winnen:

  • De Leukste hut
  • De Origineelste hut
  • De Troostprijs.

Wij hopen iedereen op 17 juli te zien! Meer weten over de Huttenbouw? Lees dan het bericht waarin we vertellen waarom de Naaldwijkse Huttenbouw dit jaar niet op de oorspronkelijke manier kan plaatsvinden.

LS Palletgroep
LS Palletgroep

Meer nieuws

Schaarste In De Houtmarkt

Schaarste in de markt

De afgelopen maanden is de houtmarkt flink in beweging. Begin dit jaar hadden we een stabilisatie van de houtprijzen verwacht,…

Lees meer
Klanten Ontzorgen Palletpool

Klanten van A tot Z verzorgen in de palletpool

LSP Service is een van de bedrijven binnen Lievaart & Slaghuis die klanten ontzorgt van A tot Z door middel…

Lees meer
LS Palletgroep

De nieuwe directie aan het woord

Carlo Slaghuis en Leo van den Bos zijn nu ruim een half jaar onderdeel van onze directie. Maak kennis met…

Lees meer
Back To Top