skip to Main Content

Nieuws

Huttenbouw Naaldwijk 2021 in een ander jasje

Voor iedereen die gek is op de Westlandse Huttenbouw: we hebben goed nieuws! De huttenbouw is toch niet helemaal afgelast Er is namelijk een leuk alternatief bedacht om deze zomer toch creatief bezig te zijn. We vertellen je graag hoe Huttenbouw Naaldwijk 2021 er dit jaar uit komt te zien.

Over Huttenbouw Naaldwijk 2021

Als hoofdsponsor vinden we het onwijs leuk te kunnen melden dat het toch mogelijk is voor de kinderen om een hut te bouwen, maar dan in eigen tuin! De huttenbouw vindt dit jaar plaats op 17 juli van 11:00 tot 13:00. De pallets zijn op de halen bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Hoe kom je daar? Er is een Drive-Thru op het terrein van Lievaart (Nieuw Oranjekanaal 89 in Hoek van Holland) waar je naast pallets ook een heerlijk ijsje kunt halen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Meld je vóór vrijdag 16 juli aan via de mail secretariaatkvwn@gmail.com. Zo hebben wij voldoende tijd om de pallets klaar te zetten. Geef in de e-mail aan hoeveel kinderen er meedoen zodat wij weten hoeveel pallets wij klaar moeten zetten.

In de week van 19 juli is het huttenbouw tijd! Maak een foto of filmpje met de zelfgebouwde hut. Stuur deze uiterlijk vrijdag 23 juli op via de e-mail. De foto’s en filmpjes worden vervolgens geplaatst op onze Facebookpagina van Huttenbouw Naaldwijk.

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

In de week van 26 juli worden de winnaars bekend gemaakt. Er zijn drie prijzen te winnen:

  • De Leukste hut
  • De Origineelste hut
  • De Troostprijs.

Wij hopen iedereen op 17 juli te zien! Meer weten over de Huttenbouw? Lees dan het bericht waarin we vertellen waarom de Naaldwijkse Huttenbouw dit jaar niet op de oorspronkelijke manier kan plaatsvinden.

LS Palletgroep
LS Palletgroep

Meer nieuws

Peet Noordam

Heftruckchauffeur Peet

Al ruim 16 jaar is Peet een vaste kracht bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep. Maak kennis met heftruckchauffeur Peet.
Lees meer
Kees 48 Jaar In Dienst

Kees. Verkopen met een grote glimlach

Verkopen met een grote glimlach, dat is waar ‘onze’ duizendpoot Kees voor staat. Een terugblik op Kees zijn carrière bij LSP.
Lees meer
Vacature Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top