Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Huttenbouw Naaldwijk 2021 in een ander jasje

Voor iedereen die gek is op de Westlandse Huttenbouw: we hebben goed nieuws! De huttenbouw is toch niet helemaal afgelast Er is namelijk een leuk alternatief bedacht om deze zomer toch creatief bezig te zijn. We vertellen je graag hoe Huttenbouw Naaldwijk 2021 er dit jaar uit komt te zien.

Over Huttenbouw Naaldwijk 2021

Als hoofdsponsor vinden we het onwijs leuk te kunnen melden dat het toch mogelijk is voor de kinderen om een hut te bouwen, maar dan in eigen tuin! De huttenbouw vindt dit jaar plaats op 17 juli van 11:00 tot 13:00. De pallets zijn op de halen bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Hoe kom je daar? Er is een Drive-Thru op het terrein van Lievaart (Nieuw Oranjekanaal 89 in Hoek van Holland) waar je naast pallets ook een heerlijk ijsje kunt halen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Meld je vóór vrijdag 16 juli aan via de mail secretariaatkvwn@gmail.com. Zo hebben wij voldoende tijd om de pallets klaar te zetten. Geef in de e-mail aan hoeveel kinderen er meedoen zodat wij weten hoeveel pallets wij klaar moeten zetten.

In de week van 19 juli is het huttenbouw tijd! Maak een foto of filmpje met de zelfgebouwde hut. Stuur deze uiterlijk vrijdag 23 juli op via de e-mail. De foto’s en filmpjes worden vervolgens geplaatst op onze Facebookpagina van Huttenbouw Naaldwijk.

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

In de week van 26 juli worden de winnaars bekend gemaakt. Er zijn drie prijzen te winnen:

  • De Leukste hut
  • De Origineelste hut
  • De Troostprijs.

Wij hopen iedereen op 17 juli te zien! Meer weten over de Huttenbouw? Lees dan het bericht waarin we vertellen waarom de Naaldwijkse Huttenbouw dit jaar niet op de oorspronkelijke manier kan plaatsvinden.

LS Palletgroep
LS Palletgroep

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer
Back To Top