Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden wij houten kisten op maat, in elke gewenste maat. Of het nu gaat om bollenvervoer, motorfietsen, kassenbouwmaterialen, vrachtwagenmotoren, elektromotoren of aluminium goten, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze houten transportkisten op maat zijn duurzaam, degelijk en bieden uitstekende bescherming voor uw goederen tijdens het transport. Of u nu één dichte kist, 25 open kratten of zelfs 200 stuks nodig hebt, wij zorgen ervoor dat u de juiste kisten krijgt in de gewenste formaten.

Een ander voordeel van onze op maat gemaakte houten transportkisten is dat ze HT behandeld kunnen worden volgens de ISPM 15 norm. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor internationaal transport en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw goederen veilig en conform de regelgeving verzenden.

Neem gerust contact met ons op en ontdek de voordelen van onze houten kisten op maat. Ons team staat klaar om u te adviseren en te voorzien van op maat gemaakte kisten die perfect aansluiten bij uw transportbehoeften. Vertrouw op Lievaart Slaghuis Palletgroep voor veilig en betrouwbaar transport.

Houten Kisten op Maat
Houten Kisten Op Maat

Meer nieuws

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer

Officiële samenwerking Justdiggit

Lievaart Slaghuis Palletgroep en Justdiggit werken officieel samen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Lievaart Slaghuis Palletgroep en…

Lees meer
Back To Top