Skip to content

Nieuws

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden wij houten transportkisten op maat, in elke gewenste maat. Of het nu gaat om bollenvervoer, motorfietsen, kassenbouwmaterialen, vrachtwagenmotoren, elektromotoren of aluminium goten, wij bieden met onze transportkisten op maat de juiste oplossing voor u.

Onze houten transportkisten op maat zijn duurzaam, degelijk en bieden uitstekende bescherming voor uw goederen tijdens het transport. Of u nu één dichte kist, 25 open kratten of zelfs 200 stuks nodig hebt, wij zorgen ervoor dat u de juiste houten kisten krijgt in de gewenste formaten.

Een ander voordeel van onze op maat gemaakte houten transportkisten is dat ze HT behandeld kunnen worden volgens de ISPM 15 norm. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor internationaal transport en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw goederen veilig en conform de regelgeving verzenden.

Neem gerust contact met ons op en ontdek de voordelen van onze houten kisten op maat. Ons team staat klaar om u te adviseren en te voorzien van op maat gemaakte transportkisten die perfect aansluiten bij uw transportbehoeften. Vertrouw op Lievaart Slaghuis Palletgroep voor veilig en betrouwbaar transport.

Houten Kisten op Maat
Houten Kisten Op Maat

Meer nieuws

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de…

Lees meer
Palletboer

Palletboer

Palletboer  In de wereld van pallets en logistiek is er één term die zowel een glimlach als een opgetrokken wenkbrauw…

Lees meer
Back To Top