Skip to content

Nieuws

Heftruckchauffeur Peet

Al jaar en dag is Peet bij ons een vast gezicht. Je zou kunnen zeggen dat hij inmiddels bij het meubilair hoort. Al ruim 16 jaar is Peet een vaste kracht bij Lievaart – Slaghuis en weet hij op het terrein alles te vinden. Wie had dat gedacht 16 jaar geleden? Peet zelf in ieder geval niet.

Van vakantiekracht naar heftruckchauffeur

Peet kwam bij ons werken als vakantiekracht op locatie Vlaardingsedijk (Maassluis) om zijn tijd – in between jobs – te overbruggen. Dit was toen een periode van drie weken. Thuiszitten was geen optie, want Peet had besloten een huis te gaan kopen. Om die reden startte hij toen met het repareren van pallets. Peet bleek ook ervaring met het besturen van een heftruck te hebben en dat kwam goed van pas. De sfeer onderling was goed en de weken vlogen voorbij, waardoor Peet toch besloot langer te blijven dan hij had aangegeven.

En zo geschiedde: ruim 16 jaar later is Peet nog steeds bij ons te vinden op de heftruck. Inmiddels kan je hem alle ins en outs vragen over gebruikte pallets en weet hij precies welk type pallet nodig is voor welke klant. Gedurende de jaren heeft hij op diverse afdelingen meegeholpen, waardoor hij deze kennis eigen heeft gemaakt. Wat men vaak niet weet, is dat het hebben van zoveel palletkennis een echte kunst is. Er zijn namelijk ontzettend veel soorten en maten pallets verkrijgbaar. Allemaal gemaakt met een eigen doel en functie.

Allround inzetbaar

Door zijn ervaring is Peet allround inzetbaar. Zo is hij doorgaans te vinden op de afdeling laden en lossen, maar kan hij ook bij het dock ingezet worden. Peet is een echte ‘doener’. Hij kijkt wat er gedaan moet worden en waar nodig springt hij bij. Deze flexibiliteit is voor het bedrijf ontzettend fijn.

Het leuke aan zijn werk vindt Peet het verantwoordelijk zijn voor zijn afdeling. Samen met een collega zorgt hij ervoor dat alle trailers vol geladen worden met de juiste type pallet. Natuurlijk gebeurt het ook vaak dat vrachtwagenchauffeurs met retourvrachten terugkomen. Peet is dan ook verantwoordelijk voor het lossen van de trailers en het wegzetten van de vracht. Het is ontzettend belangrijk dat de communicatie met zowel vrachtwagenchauffeurs én transportplanning goed verloopt, zodat het werk efficiënt kan gebeuren.

Als Peet na een dag hard werken uitgeblust is, maakt hij graag tijd voor vrienden en familie. Peet en zijn vriendin Asha zijn echte gezelligheidsmensen en daarom staat hun deur altijd open voor bezoek. Zo’n vriendelijke, hardwerkende én gezellige werknemer in ons team is een echte aanwinst!

Meer weten over Lievaart & Slaghuis?

Naast Peet werken ongeveer 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties, Hoek van Holland en Standdaarbuiten, aan het verwerken, repareren en verkopen van pallets en andere producten.

Benieuwd naar het team van Lievaart & Slaghuis? Of wil je hier deel van uitmaken? Bekijk dan onze vacatures of maak ook kennis met:

Peet Noordam
Peet Noordam

Meer nieuws

Wij zwemmen mee voor ALS!

Wij zwemmen mee voor ALS! Vandaag, op Wereld ALS Dag 🧡, vragen we wereldwijd aandacht voor de zenuw- en spierziekte…

Lees meer
Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer
Back To Top