Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Europallets bij Lievaart & Slaghuis

EPAL Europallets worden het meest gebruikt in Europa. Ook bij Lievaart & Slaghuis is de EPAL Europallet een belangrijk onderdeel binnen het assortiment. Veel van onze klanten hechten veel waarde aan het gebruik van de Europallet door de sterke draagcapaciteit en identieke vorm. Iedere pallet heeft dezelfde specificaties en wordt gekenmerkt door de klossen waar EUR of EPAL op staat.

Wat maakt de Europallet zo bijzonder?

De Europallets van EPAL zijn een sterke partner als het gaat om duurzame kwaliteit in goederenvervoer. Dankzij de kwaliteitscontroles en kwaliteitsgaranties. EPAL (European Pallet Association) heeft afmetingen en specificaties vastgelegd waar elke Europallet aan moet voldoen. Denk aan het eenvoudig kunnen verplaatsen met een pompwagen of vorkheftruck.

Bij Lievaart & Slaghuis hebben we 4 kwaliteit types EPAL Europallets:

– Nieuw

– A keuze (enkele malen gebruikt, maar zo goed als nieuw)

– B keuze (gemiddelde kwaliteit en meest gebruikt)

– C keuze (slechts voor eenmalig gebruik voor het vervoeren van producten)

Pallets van constante kwaliteit

Sinds de oprichting in 1991 zet EPAL zich in om te zorgen voor pallets van constant hoge kwaliteit. Zij voeren constant en onafhankelijk controle uit om te kwaliteit te waarborgen. Zo weet u dus wat u kunt verwachten.

Ecologisch verantwoorde pallets

EPAL-Europallets hebben een belangrijke rol omdat het veelzijdige, duurzame en milieuvriendelijke pallets zijn. Daarnaast worden er consequent ecologische materialen gebruikt. Ook worden gebruikte pallets via palletpooling ingenomen, gerepareerd en opnieuw gebruikt.

Beschikbaarheid van EPAL Europallets bij Lievaart & Slaghuis

De problemen met de levering van hout zet zich voort, dit heeft ook gevolgen voor de voorraad Europallets. COVID-19 en de constant stijgende vraag naar bouwhout hebben een grote invloed gehad op het wereldwijde houttekort. Dit maakt het lastig om constant aan voldoende en betaalbare pallets te komen. Zo ook de EPAL Europallets. Door schaarste in de markt zijn er problemen met de levering en is er een andere voorraad dan u van ons gewend bent. Op korte termijn zien wij nog geen veranderingen in de markt en blijft de schaarste voorlopig nog aanhouden.

Door de huidige schaarste in de markt kan het zijn dat de voorraad lager is dan normaal. Vragen over grote aantallen of over uw huidige order? Neem dan contact op met onze inkoopafdeling.

Lievaart europallets
Lievaart Europallets

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer
Back To Top