Skip to content

Nieuws

De nieuwe directie aan het woord

Carlo Slaghuis en Leo van den Bos zijn nu ruim een half jaar onderdeel van onze directie. Maak kennis met deze twee heren.

Leo van den Bos

Leo woont in Naaldwijk en spendeert graag zijn vrije tijd met het gezin. Hij is getrouwd met Helma en samen hebben ze drie zonen van 18, 22 en 24 jaar. Ook is hij regelmatig op de racefiets te vinden. Hij fietst graag (maar het liefst niet te hard). Goudeerlijk, nuchter, doortastend en vriendelijk zijn de eigenschappen die passen bij Leo en ook in zijn functie goed tot zijn recht komen.

‘Na een lange carrière bij BosBrothers ben ik 1 april 2018 bij Lievaart – Slaghuis actief als Operationeel manager. De uitdaging die hier lag sloot goed aan bij de ervaring die ik de afgelopen 35 jaar heb opgedaan. Het begeleiden van de operationele processen en het optimaliseren hiervan vind ik heel interessant en is een echte uitdaging. Er speelt altijd wel iets.

 Het bedrijf is de afgelopen 10 jaar hard gegroeid en de behoefte naar meer structuur werd steeds groter. Met elkaar hebben we de afgelopen jaren veel geïnnoveerd, zodat de mensen zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Dit resulteert in meer werkplezier en dat vind ik heel erg belangrijk! Als operationeel directeur liggen er genoeg uitdagingen in het verschiet. De komende jaren blijven we investeren in machines, terrein en natuurlijk in mensen.  We zorgen dat onze processen zo optimaal draaien, zodat we klaar staan voor de toekomst

 We hebben een breed personeelsbestand, waarbij mensen met verschillende achtergronden en leeftijden samenwerken. Een positieve instelling onderling is belangrijk. We zijn ontzettend dankbaar dat we met mensen mogen werken die het beste met de zaak voor hebben. We doen het met elkaar en dat zorgt voor een fijne sfeer! De komende jaren blijven we investeren in machines, terrein en natuurlijk in mensen.  We zorgen dat onze processen zo optimaal draaien, zodat we klaar staan voor de toekomst. Samen met Carlo en Charles vormen we een goed directieteam, waarin een goede balans is ontstaan tussen ervaring en moderne-inzichten.’

Carlo Slaghuis

Vanuit Naaldwijk besteedt Carlo zijn vrije tijd graag aan sporten en aan zijn vrienden. Vooruitstrevend, open-minded, verantwoordelijk en sociaal zijn eigenschappen die passen bij Carlo die ook in zijn functie goed tot zijn recht komen. Carlo is op 1 juli 2012 begonnen met sorteren en repareren van pallets bij Lievaart – Slaghuis als bijbaantje.

‘Al op jonge leeftijd nam mijn vader (Charles Slaghuis) mij regelmatig mee naar de zaak, waardoor de palletwereld mij eigenlijk met de paplepel is ingegoten. Stiekem heftruck rijden op het terrein en mee in de vrachtwagen naar klanten is waar het voor mij allemaal begon. Op 01 juli 2012 ben ik officieel bij Lievaart – Slaghuis gestart met sorteren en repareren van de pallets als vakantiebaan. Ik heb ook nog wel andere vakantiebanen gehad, maar eigenlijk lag mijn interesse al vroeg in de pallets. Ook na mijn studie heb ik hier niet over getwijfeld en ben ik fulltime gaan werken op de werkvloer. Mijn werk was de eerste jaren heel erg divers. Van sorteren en repareren, heftruck rijden en het laden en lossen van vrachtwagens; ik was altijd buiten te vinden.

 Na het behalen van mijn vrachtwagenrijbewijs heb ik een combinatie functie gehad als chauffeur en inkoop buitenland. Deze combinatie vond ik superleuk, omdat ik zowel klant als leverancier goed heb leren kennen.

 Nu, enkele jaren laten, ben ik ontzettend blij met de ervaring die ik de afgelopen jaren binnen én buiten heb opgedaan. Dit helpt mij nu goed in mijn nieuwe functie binnen het commerciële team. Wat de verkoop betreft hebben we de afgelopen jaren ongekende situaties gekend. Tijdens de coronatijd en de schaarste in hout wat daarna volgde, hebben we veel uitdagingen gehad. Ik ben ontzettend trots wat we met elkaar hebben gedaan om onze klanten te kunnen blijven beleveren. Dit was niet altijd makkelijk, want we hebben de pallets uit alle windstreken moeten halen.

 De komende jaren gaan we ons inzetten op het verlenen van nóg betere service. Dit werkt uiteindelijk door in het gehele bedrijf natuurlijk, maar het begint met klantcontact. Wat de klanten nodig hebben en hoe wij hen nog beter kunnen ontzorgen blijft centraal staan. Onze palletpool is daarbij ontzettend belangrijk. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z. Ik denk dat dit uiteindelijk voor veel bedrijven de toekomst gaat worden.

 Als directielid ben ik blij veel te kunnen leren van de ervaringen van Leo en Charles. Dit helpt mij verder groeien en mijn eigen visie te kunnen waarmaken voor het bedrijf. Ik heb er zin in om met elkaar verder te bouwen!’

Een vraag voor de heren?
Neem contact op via info@lspalletgroep.nl of bel kantoor: 0174 613005

Carlo Slaghuis
Carlo Slaghuis
Leo van den Bos
Carlo SlaghuisLeo van den Bos
LS Palletgroep

Meer nieuws

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de…

Lees meer
Palletboer

Palletboer

Palletboer  In de wereld van pallets en logistiek is er één term die zowel een glimlach als een opgetrokken wenkbrauw…

Lees meer
Back To Top