Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Berry, locatiemanager Standdaarbuiten.

Berry van Rij woont in Rotterdam en is locatiemanager op vestiging Standdaarbuiten. Hij werkt nu zes jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep (LSP). In zijn vrije tijd kijkt hij graag een potje voetbal of klust hij. Ook gaat hij graag uit of op vakantie naar een zonnige bestemming.

Wat is jouw functie bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Ik ben locatiemanager in Standdaarbuiten. Ik werk hier nu al ruim 6 jaar met veel plezier. Voordat ik bij LSP begon heb ik veel verschillende beroepen uitgeoefend. Maar ondertussen zit ik alweer ruim 30 jaar in de palletindustrie.”

Hoe vind je het werk hier?

“Het werken bij LSP bevalt mij zeer goed. We zijn met zijn allen constant bezig om te kijken wat er eventueel nog beter kan en wat er nieuw is op de markt. Dit alles met fijne collega’s en de nodige vrijheid om ook mijn eigen ideeën in te brengen en uit te voeren.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Mijn dag begint meestal met administratief werk zoals het bijwerken van de uren, checken van de voorraad en het nalopen van mijn mailbox. Daarna ben ik voornamelijk buiten bezig met leiding geven, de inkoop, verkoop, het laden en lossen, wegzetten van de pallets en het telefonisch contact houden met collega’s en klanten.”

Waar kunnen klanten jou aan herkennen?

“Als ik mijn collega’s en klanten mag geloven dan zien ze mij altijd lachen. Zelf denk ik dat één van mijn sterke punten mijn inzicht is. In drukke tijden heb ik dingen snel op orde zodat het werk kan doorgaan. Ik zorg graag dat zo min mogelijk mensen last hebben van problemen die zich voordoen. Mensen kunnen altijd bij mij terecht met ideeën of problemen zolang het om serieuze zaken gaat en niet om onnodige, pietluttige dingen. Daarom is mijn motto ook: “Als ik gemekker wil horen, koop ik wel een geit.”

Heeft de coronacrisis impact op je werk?

“Je kan door corona natuurlijk wel wat minder sociale dingen met elkaar kunnen doen, zoals een dagje weg of een barbecue. Dit versterkt toch de band met collega’s. Ook merk je nu wel de palletmarkt in verandering is. Dit is te zien aan de zeer hoge prijzen voor hout en pallets en dat geeft ons naar klanten toe soms wat extra uitdagingen.”

Kent u de locatie Standaardbuiten al? Deze is te vinden op Molendijk 6 te Standdaarbuiten. Voor vragen belt u direct naar Berry op nummer: 06 5347 3951.

Benieuwd naar het team van Lievaart & Slaghuis Palletgroep? Maak dan kennis met:

Meer nieuws

Houten Kisten Op Maat

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport

Houten kisten op maat: de perfecte oplossing voor veilig transport Bij Lievaart Slaghuis Palletgroep begrijpen we dat elk transport uniek…

Lees meer

Palletranden

Palletranden Lievaart Slaghuis - Palletgroep biedt hoogwaardige palletranden van Scandinavische kwaliteit, speciaal behandeld voor optimale duurzaamheid en bescherming van uw…

Lees meer

Lievaart & Slaghuis huttenbouw 2023

Lievaart & Slaghuis huttenbouw | 11 – 12 – 13 juli 2023 De zomervakantie staat voor de deur, en dat…

Lees meer
Back To Top