Skip to content

Nieuws

Administratief medewerker Monique

Monique woont in Maassluis en is administratief medewerkster. Zij werkt nu al ruim 19 jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep (LSP). In haar vrije tijd gaat ze graag gezellig met vriendinnen eten of met haar dochter winkelen.

Wat is jouw functie bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Mijn werkzaamheden zijn per dag erg variabel. Hoofdzakelijk ben ik verantwoordelijk voor de debiteuren en het crediteurenbeheer. Hierbij doe ik ook een deel personeelsadministratie samen met mijn collega en voer ik licht administratief werk uit. Een veelzijdige functie dus. Ik vind het leuk om hier na zoveel jaar nog steeds te werken.”

Waarom heb je (ooit) gekozen om bij Lievaart te gaan werken?

“Ik ben destijds bij Lievaart begonnen omdat dit een stuk dichter bij huis was. Ik had al een kleintje van een jaar. Daarom was het handig om in de buurt te werken. Daarvoor werkte ik in Delft en die afstand was toch net te ver. De functie bij Lievaart sloot goed aan bij wat ik leuk vond, dus besloot ik te solliciteren. Ondertussen werk ik er alweer 19 jaar.”

Waar kunnen klanten of collega’s jou aan herkennen?

“Als ik iedereen mag geloven dan zien ze mij altijd lachen. Ik ben altijd wel vrolijk en behulpzaam. Ik breng graag positiviteit en ben ook (bijna) altijd zelf positief. Mijn motto is daarom ook: ‘wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken’.”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Naast Monique werken 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties, Hoek van Holland en Standdaarbuiten, aan het verwerken, repareren en verkopen van pallets en andere producten.

Benieuwd naar het team van Lievaart & Slaghuis Palletgroep? Maak dan kennis met:

 

Meer nieuws

Pallets Afmetingen

Pallet afmetingen

Pallet afmetingen Lievaart – Slaghuis Palletgroep biedt tal van verschillende soorten pallets, in allerlei afmetingen. Elke pallet kan een verschillende…

Lees meer

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe

Englmeier wordt onderdeel van Rotom Europe  Rotom zet opnieuw een stap richting het behalen van zijn doelstelling: Europees marktleider worden…

Lees meer

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de…

Lees meer
Back To Top