skip to Main Content

Nieuws

Administratief medewerker Monique

Monique woont in Maassluis en is administratief medewerkster. Zij werkt nu al ruim 19 jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep (LSP). In haar vrije tijd gaat ze graag gezellig met vriendinnen eten of met haar dochter winkelen.

Wat is jouw functie bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Mijn werkzaamheden zijn per dag erg variabel. Hoofdzakelijk ben ik verantwoordelijk voor de debiteuren en het crediteurenbeheer. Hierbij doe ik ook een deel personeelsadministratie samen met mijn collega en voer ik licht administratief werk uit. Een veelzijdige functie dus. Ik vind het leuk om hier na zoveel jaar nog steeds te werken.”

Waarom heb je (ooit) gekozen om bij Lievaart te gaan werken?

“Ik ben destijds bij Lievaart begonnen omdat dit een stuk dichter bij huis was. Ik had al een kleintje van een jaar. Daarom was het handig om in de buurt te werken. Daarvoor werkte ik in Delft en die afstand was toch net te ver. De functie bij Lievaart sloot goed aan bij wat ik leuk vond, dus besloot ik te solliciteren. Ondertussen werk ik er alweer 19 jaar.”

Waar kunnen klanten of collega’s jou aan herkennen?

“Als ik iedereen mag geloven dan zien ze mij altijd lachen. Ik ben altijd wel vrolijk en behulpzaam. Ik breng graag positiviteit en ben ook (bijna) altijd zelf positief. Mijn motto is daarom ook: ‘wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken’.”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Naast Monique werken 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties, Hoek van Holland en Standdaarbuiten, aan het verwerken, repareren en verkopen van pallets en andere producten.

Benieuwd naar het team van Lievaart & Slaghuis Palletgroep? Maak dan kennis met:

 

Meer nieuws

LS Palletgroep

Huttenbouw Naaldwijk 2021 in een ander jasje

Voor iedereen die gek is op de Westlandse Huttenbouw: we hebben goed nieuws! De huttenbouw is toch niet helemaal afgelast Er is namelijk een leuk alternatief bedacht om deze zomer toch creatief bezig te zijn. We vertellen je graag hoe Huttenbouw Naaldwijk 2021 er dit jaar uit komt te zien.
Lees meer

Huttenbouw Naaldwijk 2021 is afgelast

Vorig jaar heeft de jaarlijkse huttenbouw vanwege de coronacrisis helaas niet door kunnen gaan. Ook dit jaar heeft het bestuur geconcludeerd dat het evenement nog te vroeg komt. Daarom zal er ook dit jaar geen huttenbouw plaatsvinden.
Lees meer

Berry, locatiemanager Standdaarbuiten.

Berry is locatiemanager op vestiging Standdaarbuiten. Hij werkt nu zes jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Wij stelde hem wat vragen over zijn werkzaamheden bij LSP.
Lees meer
Back To Top