skip to Main Content

Nieuws

Administratief medewerker Monique

Monique woont in Maassluis en is administratief medewerkster. Zij werkt nu al ruim 19 jaar voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep (LSP). In haar vrije tijd gaat ze graag gezellig met vriendinnen eten of met haar dochter winkelen.

Wat is jouw functie bij Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

“Mijn werkzaamheden zijn per dag erg variabel. Hoofdzakelijk ben ik verantwoordelijk voor de debiteuren en het crediteurenbeheer. Hierbij doe ik ook een deel personeelsadministratie samen met mijn collega en voer ik licht administratief werk uit. Een veelzijdige functie dus. Ik vind het leuk om hier na zoveel jaar nog steeds te werken.”

Waarom heb je (ooit) gekozen om bij Lievaart te gaan werken?

“Ik ben destijds bij Lievaart begonnen omdat dit een stuk dichter bij huis was. Ik had al een kleintje van een jaar. Daarom was het handig om in de buurt te werken. Daarvoor werkte ik in Delft en die afstand was toch net te ver. De functie bij Lievaart sloot goed aan bij wat ik leuk vond, dus besloot ik te solliciteren. Ondertussen werk ik er alweer 19 jaar.”

Waar kunnen klanten of collega’s jou aan herkennen?

“Als ik iedereen mag geloven dan zien ze mij altijd lachen. Ik ben altijd wel vrolijk en behulpzaam. Ik breng graag positiviteit en ben ook (bijna) altijd zelf positief. Mijn motto is daarom ook: ‘wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken’.”

Meer weten over Lievaart & Slaghuis Palletgroep?

Naast Monique werken 40 vaste medewerkers en 20-25 uitzendkrachten vanaf twee locaties, Hoek van Holland en Standdaarbuiten, aan het verwerken, repareren en verkopen van pallets en andere producten.

Benieuwd naar het team van Lievaart & Slaghuis Palletgroep? Maak dan kennis met:

 

Meer nieuws

Peet Noordam

Heftruckchauffeur Peet

Al ruim 16 jaar is Peet een vaste kracht bij Lievaart - Slaghuis Palletgroep. Maak kennis met heftruckchauffeur Peet.
Lees meer
Kees 48 Jaar In Dienst

Kees. Verkopen met een grote glimlach

Verkopen met een grote glimlach, dat is waar ‘onze’ duizendpoot Kees voor staat. Een terugblik op Kees zijn carrière bij LSP.
Lees meer
Vacature Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Voor onze locatie in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager. Bekijk deze vacature!
Lees meer
Back To Top