Lievaart & Slaghuis Palletgroep Historie

Dik Lievaart heeft in 1982 het bedrijf opgericht. Bij de start van het bedrijf stonden de bekende tomatenkistjes centraal. In de loop der jaren is het bedrijf sterk gegroeid en is het assortiment uitgegroeid tot een volwaardig aanbod van één van de belangrijkste hulpmiddelen in de logistieke keten: de houten pallet.

Van Maasland, via Maassluis naar Hoek van Holland

De start in 1982 vond plaats in Maasland bij het transportcentrum Coldenhove met een terreinoppervlakte van 1.600 m². Toen dat te klein werd, verhuisde het bedrijf naar een terrein midden in Maassluis met een oppervlakte van 4.000 m². Nadien werd dit terrein uitgebreid tot 6.000 m². Vervolgens werd de overstap gemaakt naar de Vlaardingsedijk te Maassluis. Dit terrein was 6.250 m² groot. Maar ook deze vestiging werd al snel te klein. Dus werd er verder gezocht en is het bedrijf inmiddels al weer 5 jaar gevestigd te Hoek van Holland.  

Nu een oppervlakte van 25.000 m2

Het terrein aan het Nieuw Oranjekanaal bestrijkt een oppervlakte van 18.000 m2. Op dit terrein staat een modern kantoor en worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd, t.w. productie, reparatie, opslag, sorteren en HT-behandeling. Nog maar kort geleden is een zogenaamd bufferterrein van 7000 m² in gebruik genomen. Dus met 25.000 m2 aan terreinoppervlakte zijn we klaar om u, ook op de langere termijn, volledig van dienst te zijn. 

Toegevoegde waarde

De pallet op zich is in de loop der jaren niet zo veel veranderd, maar het gebruik er van wel. Onze klanten vragen steeds meer toegevoegde waarde, in de vorm van service, kwaliteit, betrokkenheid, en flexibiliteit. Daarnaast wordt ook het anticiperen op nieuwe regel- of wetgeving steeds belangrijker. Allemaal zaken die bij ons goed georganiseerd zijn.

Lievaart & Slaghuis Palletgroep, bestaat uit een 3-tal gerenommeerde en gezonde ondernemingen, en is daardoor een betrouwbare partner. Wilt u nader met ons kennis maken en onze betrokkenheid ervaren? Bel dan vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst!